Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.809
- 4.524
- 1.468
okana niye salliyosunAynen okan'a sallıyoruz diye hepimiz kuşuz Avrupa'da şamar oğlanı olmaya devamke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okana niye salliyosunAynen okan'a sallıyoruz diye hepimiz kuşuz Avrupa'da şamar oğlanı olmaya devamke
Masonum hedef tahtasına oturmuşsun. O değilde Ali nasıl hala Okan hocama suud ülkesinden transfer teklifi ayarlatamadı menejer çetesiyle? Bunu daha akıl edemeyişini garipsiyorum.eyvahhhh bu über zeki arkadaşlar tarafından yakalandım
kuş kuşu çekiyor tabiki
3lü oynayacam deyip 4lü 4lü oynayacam deyip 3lü Beki aldırıp babasının parasiymis gibi bir dünya kazığı soktuğu için köy takımlarına tokatlanıp bizi rezil ettiği için takım bas bas orta saha diye bağırırken taraftar ile inatlasıp dalga geçer gibi 12 kişi mi oynayacagız dediği için sayayım mı dahaokana niye salliyosun
Kaos her zaman işimize gelir. fbliler bile bu sene umudunu kesmiş ilk defa biz şampiyon olacağız demiyorlar varsa da azınlık. hazırlık maçlarında iyi sonuçlar aldık normalde köy takımlarına yenilirdik. Ağır favori girdik lige böyle bir şeyin olması şarttı. AA pardon biz kuştuk zatenSadece 2 gün önce pamuk gibi gündemi olan Gs'in, 48 saatte düştüğü kaosa bak ya :d
Vallahi ömrümüzü yedi bu kulüp. :d
300 mluk kadro kuran iki rakip 3 senedir at başı yarışıyor.Tek rakip fb onları tokatlıyoruz diye övünüyor adamlar sonra Galatasaray'ın büyüklüğü tabi efendim Avrupa kim biz kim verin hocamıza sınırsız bütçe belki Avrupa'da bir şeyler yapar.
Adam her sene nasıl şampiyon oluyoruz çözmeye çalışıyor, taklit ediyor bulamıyor garibim.Masonum hedef tahtasına oturmuşsun. O değilde Ali nasıl hala Okan hocama suud ülkesinden transfer teklifi ayarlatamadı menejer çetesiyle? Bunu daha akıl edemeyişini garipsiyorum.
Barış gidecek gibi gider Uğurcanı alır bunlar kaleye.Edersonu falan almayın ya. Geri dönüşü olmayan adama 40 milyon para bayılacağız
Onu bunu boşver de Galatasarayımız elden gidiyor ama herkes ölü taklidi yapıyor.300 mluk kadro kuran iki rakip 3 senedir at başı yarışıyor.
Gsmız bu 3 seneden de galip çıkıyor.
Bunu küçümseyip görmezden gelemezsin. Ya da gel boşver.
Bu arada yazdığın çoğu şeye katılıyorum. (Bek seçimi, Avrupa'da oynatılan oyun tercihi vs vs)
Ancak 1 yanlışı görüyorsak, 1 doğruyu da görmeliyiz.
Kimsenin bir yere gittiği yok yau. Her şey olur. Her şey her zaman Gslıların istediği gibi olmuştur ve olmaya devam edecektir.Onu bunu boşver de Galatasarayımız elden gidiyor ama herkes ölü taklidi yapıyor.
kulüpte profesyonel yapı yok gardi birilerini düşürürse diye bekliyoruz. kaleci olayına girmiyorum bile D.ö ekibini de alıp yol almalı.Kimsenin bir yere gittiği yok yau. Her şey olur. Her şey her zaman Gslıların istediği gibi olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Fenerle GS kadrosunu kıyaslarsan ikinci sezon ilk 11 özelinde kafa kafayaya yakındj ama onun dışında Jesus ve Mou sezonları ibre bize dönüktü ciddi şekilde.300 mluk kadro kuran iki rakip 3 senedir at başı yarışıyor.
Gsmız bu 3 seneden de galip çıkıyor.
Bunu küçümseyip görmezden gelemezsin. Ya da gel boşver.
Bu arada yazdığın çoğu şeye katılıyorum. (Bek seçimi, Avrupa'da oynatılan oyun tercihi vs vs)
Ancak 1 yanlışı görüyorsak, 1 doğruyu da görmeliyiz.
Siz oksn burukun neyini tartisiyorunuz? Üc yildir ligin cok üstünde bir kadrosu var, o kadro elinde olmasaydi sampiyon olurmuydu? Tabiki hayir, cünkü yetersiz bir hoca. Kadro gücü ile avrupada sov yaparim saniyor ama dandik takimlar bile bize ders veriyor, cünkü orda bireysel yetenekle cözmüyorlsr bu isi takim oyunu ile yapiyorlar bu isi.
Barisa gelince gercekten yillik 10 milyon maas alacaksa 4 yillik kontrat olacaksa her yil 2.5 milyondan vazgecip toplamda 10 milyonu Galatasaraya birakacak ve bu dekilde herkes memnun kalacak. Yoksa begenmedin Galatasarayin alt yapisinda futbola devsm edecek.