Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Baris gitmek isteyebilir en dogal hakki cünkü iyi para teklif etmisler oda gelecek planlarini düsünüyordur

Ama bu sekilde olmasi yanlis

Gitmek istedigini söylersin yönetim tekliflere bakar ama baris hala sözlesmeli oyuncumuz oldugu icin isini yapmaya devam eder bunun normali budur

Antremana cikmazsan menajerine aciklama yaptirirsan taraftar ve camia’yi karsina alirsin

Fenerle GS kadrosunu kıyaslarsan ikinci sezon ilk 11 özelinde kafa kafayaya yakındj ama onun dışında Jesus ve Mou sezonları ibre bize dönüktü ciddi şekilde.

Okan’ın feneri 3 senedir tokatlaması başarı diyorum her seferinde ama para harcasalar da bizim gibi kaliteleri olmadı 3 senedir. İkinci senede yaptıkları transferler ilk devre total bir etki gösterdi diye kafa kafayaydı diyorum. Biz o dönemkilerden pek verim alamadık.
ilk onbirden ziyade, total paket olarak (kadro genişliği) fb 3 senedir bir adım önümüzdeydi bence. 3 senedir torrieranın yedeği yok takımda. barış 7000 dk oynuyor falan. ilk onbir olarak ise 2 sezon biz biraz daha iyiydik.

bir de kaliteden ziyade imkandan bahsediyorum ben aslında. gs x harcıyorsa, fb de x harcıyor. hatta x+2 harcıyor. (parayı doğru harcayamamaları onları bağlar).

sonuçta çoğu avrupa liginde 2-3 kutuplu ligler yaşanıyor ve 2-3 takımın bütçesi, ligdeki diğer takımların 10-15 katı falan.

yerel ligde üst üste gelen başarı küçümsenecek bir şey değil kesinlikle. sezar'ın hakkı sezar'a verilmeli. (yanlışlarını da görerek).

Okan hoca 3 senedir rakipleri de, kendisine laf edenleri de öttürüyor sağ olsun.

Akhisar'la kupa almış, Başakşehir'i şampiyon yapmış, Berkay-İrfan-Aleksic orta sahasıyla Manchester'ı yenmiş adama "pahalı kadroyla şampiyon olur tabii" diye ötenler,

yarın Avrupa'da da başarılı olduğunda, "iyi ama altyapıdan oyuncu çıkartmıyor, yerine hoca yetiştirmiyor" diye ötmeye devam edecekler, benzer senaryoları gördük çünkü.

ilk onbirden ziyade, total paket olarak (kadro genişliği) fb 3 senedir bir adım önümüzdeydi bence. 3 senedir torrieranın yedeği yok takımda. barış 7000 dk oynuyor falan. ilk onbir olarak ise 2 sezon biz biraz daha iyiydik.

bir de kaliteden ziyade imkandan bahsediyorum ben aslında. gs x harcıyorsa, fb de x harcıyor. hatta x+2 harcıyor. (parayı doğru harcayamamaları onları bağlar).

sonuçta çoğu avrupa liginde 2-3 kutuplu ligler yaşanıyor ve 2-3 takımın bütçesi, ligdeki diğer takımların 10-15 katı falan.

yerel ligde üst üste gelen başarı küçümsenecek bir şey değil kesinlikle. sezar'ın hakkı sezar'a verilmeli. (yanlışlarını da görerek).
Jesus dönemi ya da geçen sene nasıl önümüzdeydi yav

Hatta ikinci sene bile tartışılır. Mou dönemi geniş kadro daha iyi dersin o da zorlama olur.

Hele Jesus dönemi leş gibiydi kadroları, sonrasında bizi taklit etmeye başladılar.

OB ligde başarılı Avrupa’da başarısız

Boşuna soldan sağdan çekip kendi fikrinize çekmeye çalışmayın, realite bu.

Her iki yönde de aksini iddia edenin kendi takıntısı.
OB ligde başarılı diyip avrupa'da da başarılı diyen görmedim şu ana kadar pek. avrupa'da bir iki iyi maç oynandı sadece (tott-bayern maçları gibi) ancak totalde oynattığı oyunun avrupa'da geçerli olmadığı bir gerçek.

ancak avrupa'daki başarısızlığı merkeze koyup, ligdeki yaptıklarını küçümseyenleri çok gördüm. bu biraz rahatsız ediyor beni açıkçası.

Fenerle GS kadrosunu kıyaslarsan ikinci sezon ilk 11 özelinde kafa kafayaya yakındj ama onun dışında Jesus ve Mou sezonları ibre bize dönüktü ciddi şekilde.

Okan’ın feneri 3 senedir tokatlaması başarı diyorum her seferinde ama para harcasalar da bizim gibi kaliteleri olmadı 3 senedir. İkinci senede yaptıkları transferler ilk devre total bir etki gösterdi diye kafa kafayaydı diyorum. Biz o dönemkilerden pek verim alamadık.
İbre nasıl bize dönüktü. Bugün bakınca bize dönük evet ama adamlar Maximin alıyor, Tadic var, Kostic var, bir önceki sezonun en iyi 11’ine seçilen İrfancan var. senin kanatların Barış, Yunus ve Sallai.. Şu noktadan bakarsan iyi dersin ama geçen sezon başında iyi demezdik bence. Bekler keza öyle, bir tarafta neredeyse bek yok, diğer tarafta iyi bir bek hattı vardı.

Bence burada teknik direktörlük meziyetleri ortaya çıkıyor, bir tarafta oyunculardan fayda alamayan Mou, diğer tarafta as oyuncularından neredeyse maksimum fayda alan Okan Buruk. Bir tarafta Hırvatistan milli kalecisinden fayda alamayan bir hoca var, diğer tarafta yıllarca anadolu takımlar oynamış, büyük takımlarda yedek kalecilik yapmış Günay’dan harika verim alan hoca var.

Bence bu konuda büyük haksızlık yapılıyor bence, sezon sonu performanslara bakıp “kadro iyi zaten, bir zahmet şampiyon olsun” diyoruz ama Icardi, Falcao gibi çıkmadıysa, Apo transferi bir Alparslan Öztürk transferine dönüşmediyse hocanın payını teslim etmek gerekir sanırım

Hatta ikinci sene bile tartışılır. Mou dönemi geniş kadro daha iyi dersin o da zorlama olur.

Hele Jesus dönemi leş gibiydi kadroları, sonrasında bizi taklit etmeye başladılar.
geçen sene gs orta saha rotasyonu torr-sara-mertens idi, fb fred-symanski varken bir de gidip 15 verip amrabat aldı mesela. devre arası sadece talisca + carlos'a 30 m verdi. bizde davi-sanchez dışında stoper yokken, fbde becao-djiku-çağlar-carlos-skriniar vardı mesela.

bir pozisyonda 3-4 alternatif oyuncuları var. ondan diyorum.

ilk onbir demiyorum, back upları ile total paketi kastediyorum. kastedinov.

OB Avrupa'da bizden iyi takımlara karşı kötü ve aciz oynatmadı. Yenilsek bile. Bu iyi.

Ama kalibresi bizden düşük takımlara karşı facia maçları var. Young Boys, Kopenhag, Kiev, RFS, Molde. Bu da çok kötü. Zoru yapan adamın görece kolayda bu kadar açık vermesi kötü ama ilkine göre düzeltmesi daha kolay bir şey.

@Dursun özbek bir daha hocana sormadan oyuncu alma tamam mı niye adamın istemediğini oyuncuları alıyorsunuz.

@Aziz Kaan bildiğim kadarıyla yurtdışında zimbabve üniversitesi'nde futbolcu davranışları ve sebepleri konusunda master yaptı, uzmanına soralım Barış neden böyle davranıyor?

geçen sezon avrupa maceramız son 25 yıldaki türk takımları arasında fiyat/performans olarak en kötü bir ya da ikincidir

bu kadar rezil bir performans

ama ligde başakşehir ile şampiyonluk almış adama kadro olmasa olamazdı demek komik oluyor

jesus dönemi de başlangıçta bizim kadro çok üstün değildi bence bu arada. sonuca bakarak yorumlarsak yanılırız. kafa kafaya diyebiliriz belki de adım ile fark vardır diyebiliriz.

gs'ın tek kulvarda olması büyük etkendi + hoca bir çok oyuncudan max verim aldı. florya'da aile ortamı kuruldu vs vs.

geçen sezon avrupa maceramız son 25 yıldaki türk takımları arasında fiyat/performans olarak en kötü bir ya da ikincidir

bu kadar rezil bir performans

ama ligde başakşehir ile şampiyonluk almış adama kadro olmasa olamazdı demek komik oluyor
Ertuğrul sağlam da Bursaspor ile şampiyonluk yaşadı iyi hoca mı oluyor şimdi ?

Ertuğrul sağlam da Bursaspor ile şampiyonluk yaşadı iyi hoca mı oluyor şimdi ?
ertuğrul'un bursa ile o sene yaptığı iş harikaydı bence. 3 büyükleri de yenip, hatta rakibini kadıköy'de 2-0'dan 2-3 yenip çatır çatır şampiyon oldu. neden küçümsüyorsun?

ayrıca ertuğrul bir kere, okan buruk 4 kere şampiyon oldu iki farklı takımla. 3. bir zayıf anadolu takımıyla da iyi futbol oynatıp tr kupasını aldı.

sen farklı fikirdesin ve görüşlerini de belirttin. saygı duyuyoruz. uzatmaya gerek yok bence.

jesus dönemi de başlangıçta bizim kadro çok üstün değildi bence bu arada. sonuca bakarak yorumlarsak yanılırız. kafa kafaya diyebiliriz belki de adım ile fark vardır diyebiliriz.

gs'ın tek kulvarda olması büyük etkendi + hoca bir çok oyuncudan max verim aldı. florya'da aile ortamı kuruldu vs vs.
Jesus dönemine kat-i suretle katılmıyorum; bizden iyi oldukları tek bölge bile var mıydı tartışılır hatta sol bek dışında.

Geri
Üst Alt