- 25 Ocak 2010
- 53.027
- 38.495
- 3.763
Keske bissouma tekrar gündeme gelse
En cok istedigim topcu
En cok istedigim topcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bi haber yok etkileşim uğruna sallıyor millet
343 girmiş üstadÖyle bi haber yok etkileşim uğruna sallıyor millet
Kesinlikle katılıyorum.Edersonu falan almayın ya. Geri dönüşü olmayan adama 40 milyon para bayılacağız
Corriere dello Sport'da öyle bir haber göremedim.343 girmiş üstad
Niyeti saldırmak hakaret değil de mantik olan yapici elestiri olan müthiş bir yazı hocamAynen Avrupa’da şamar oğlanı olduk…
Bayern’e karşı, Tottenham’a karşı, Manu’ya karşı samiyen’de evrile çevrile yenilirken ben tribündeydim.. Aa pardon o maçlar kıstas değil dimi kıstas Davinson, Osimhen, Torreira, Lemina, Icardi, Yunus falan olmadan çıktığın Alkmaar deplasmanı, rehavete kapılır 3-0’dan 3-3’e gelen Kiev maçı falan..
Bakın kuş sevdalıları avrupa’da şamar oğlanına dönmek kendine denk veya üstün her takımdan 10 yıl boyunca tokat yediğinde olursun.. Kendine denk hatta iyi takımlarla kafa kafaya mücadele edip kendinden zayıf rakiplere bazen takılıyorsan buna “Şamar oğlanı olduk” demezsin. Kuş ağzını önce bırakacaksın. Şunu eleştirirsin, Kiev’e 3-0’dan berabere kalırken söylersin o ara hem ligde, hem avrupada öne geçince takım şımarıyordu, oyunu tutamıyordu. Bak bu eleştiridir, ama sanki sadece Avrupa maçlarında oluyormuş gibi trollük yapıp “Okan hoca iyi olsa Avrupa’da şamar oğlanına dönmezdik” demezsin.
Bu hafta sonu kayseri deplasmanına Yunus, Davinson, Osimhen, Torreira, Icardi, Lemina olmadan git. Yine %80 puan kaybı yazarsın mesela.. Niye o kadar eksik var diye eleştirirsin, böyle kadro mühendisliği mi olur diye eleştirirsin ama “Gördük Okan hocanın kayseri deplasmanında oyunu patladı” gibi aptalca yaklaşmazsın olaya.
bayağı #iyi
singo 30
costa 40
akanji 15
85 m outcome
barış 50
zaniolo 10
frank 2.7
nelsson 0.65
köhn 4
cuesta 6.5
74 m income
-11 m budget
olur mu #olur
Osimhen bütün denklemi bozdu geçen sene, kanatların sıkıntıydı evet ama onun dışında her noktada daha iyi bir kadron vardı sağ bek dışında.İbre nasıl bize dönüktü. Bugün bakınca bize dönük evet ama adamlar Maximin alıyor, Tadic var, Kostic var, bir önceki sezonun en iyi 11’ine seçilen İrfancan var. senin kanatların Barış, Yunus ve Sallai.. Şu noktadan bakarsan iyi dersin ama geçen sezon başında iyi demezdik bence. Bekler keza öyle, bir tarafta neredeyse bek yok, diğer tarafta iyi bir bek hattı vardı.
Bence burada teknik direktörlük meziyetleri ortaya çıkıyor, bir tarafta oyunculardan fayda alamayan Mou, diğer tarafta as oyuncularından neredeyse maksimum fayda alan Okan Buruk. Bir tarafta Hırvatistan milli kalecisinden fayda alamayan bir hoca var, diğer tarafta yıllarca anadolu takımlar oynamış, büyük takımlarda yedek kalecilik yapmış Günay’dan harika verim alan hoca var.
Bence bu konuda büyük haksızlık yapılıyor bence, sezon sonu performanslara bakıp “kadro iyi zaten, bir zahmet şampiyon olsun” diyoruz ama Icardi, Falcao gibi çıkmadıysa, Apo transferi bir Alparslan Öztürk transferine dönüşmediyse hocanın payını teslim etmek gerekir sanırım
İsimize gelmeyen haberlere kolpa deyip gecmeyelim üstadCorriere dello Sport'da öyle bir haber göremedim.
Jesus döneminde bizim yaptığımızı yapmadıkları için net bir fark vardı diyorum. Onlar Szalai Sametle oynuyorlardı garip bir Brezilyalı vardı falan. Ortada Arao gibi garip adamlar vardı, Valencia kariyer sezonunu oynamasa 20 puan gerimizde bitirirlerdi muhtemelen.3 senelik bir süre içinde her iki takımın da birbirine yakın yüksek paralar harcayarak, birbirine bir adım yakın bir adım uzak, ligin çok üzerinde kadrolar kurduğu ve kafa kafaya yarıştığı konusunu konuşuyorduk yaw. konunun ekseni "jesus dönemi hangi takımın kadrosu daha iyiydi"ye kaydı biraz. kaymasın.![]()
Yav zeytin corriere dello sport'da öyle bi haber yok diyorum.İsimize gelmeyen haberlere kolpa deyip gecmeyelim üstad
Her yer girmis haberi
Ekli dosyayı görüntüle 299838