Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Okan’ın 3 senedir feneri tokatlaması net bir başarı bunda hemfikir miyiz, kadrolar bence daha iyidi ama her zaman da iyi kadro kazanamayabiliyor. Oyuncudan da verim alıyor doku uyuşunca zira verim alamadığı da çok.

Avrupa’da da taktiksel anlamda yetersiz kalıyor, bence durumun en net özeti bu.
en başından beri savunduğum argumanlar bunlar benim. elbette hemfikiriz.

Barış Kayseri maçına 11 çıkmalı ve net mesajı vermeliyiz.

Sakın kadroya almamazlık yapmayın.

dik durmak için bu şart

en kötü kayseriye götürülmesi gerekiyor

ama umarım beklediğimiz para verilir de iş çözülür

bu saatten sonra dikiş tutmaz bu ilişki

Inter, Singo'yu istiyormuş. İtalya geçmişi olan bir oyuncu. Mantıksız gelmedi.

Barış şu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa nafile. Birde Barış’ın ne kadar cahil olduğunu da görmüş olduk. Ayrılmak istersin,gitmek istersin kimse birşey demez de böyle mi gidilir.? Çok ayıp etti.

stand-in sistemi getirseler güzel olurdu esasında. avrupa maçları özelinde bir hocayla anlaşırız. Okan Hocam ligte şovunu yapar yine sorun olmaz.

Yonetim her oyuncunun menajerini iyi arastirmalidir.

Bugun ve gelecekte altyapidan gelecek,yerli ve genc oyuncular icin menajer hususunda yardimci olmali guvenilir isimlere yoneltmelidir.

Ornegin Arda Unyay... Dogru insanlar olsun cevresinde ve kulubun gozu ustunde olsun.

Kac senedir yeter artik tesislerde rahat rahat dolasiyorlar ediyorlar.
Yönetim son zamanlardaki menejerlerin Galatasaray'a yaptıklarını gördüğü halde aksiyon almıyorsa en büyük suçludur. Yasal olarak mümkünse kendi bunyemizden bir menajerlik şirketi kurup, pro sözleşme imzalamak istediğimiz her oyuncunun bu menajerlik şirketi ile çalışmasını zorunlu kilmaliyiz. Piyasa da Ali Koç fanı bir çok menajer oyuncularımıza dadanmis. Yunus örneğinde olduğu gibi, profesyonel olan her oyuncumuz içinde, kara listede olan menajerler ile çalışmama gerektiğini bildirip ne gerekiyorsa yapmanın vakti geldi

10 gün kaldi cl icin

Kaleci
Stoper
Sag bek
Os
Baris giderse kanat

5. oyuncu eksik cl icin

Lig rotasyonuna da 2 oyuncu daha lazim

Barış Kayseri maçına 11 çıkmalı ve net mesajı vermeliyiz.

Sakın kadroya almamazlık yapmayın.
İdmanlara cikmamis olmasi hocayi asiri zor durumda birakiyor acikcasi. Kafileye alir mi emin degilim sirf bu detaydan dolayi.

Yoksa katiliyorum gerekirse yedek oturur ama "mecbur evet diyecekler" mesaji verilmemeli

Geri
Üst Alt