Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Osi transfer sürecinde herkese el öptüren Matteo, Donna için 2 ihtimalden biri Gala dedi noluyo be ya

Hesap kimdir nedir bilmem ama yazdıkları doğru ve yetinde; yorumlar x veya y oyuncuya göre değişmemeli; bu tazının öznesi barış yerine Kerem yada cuesta olsaydı aynısı olacak mıydı yorumun? Hiç sanmıyorum.
kerem olsaydı yorumum benzer olacaktı, cuesta olsaydı olmayacaktı tabiki de. zaten cuesta ile ilgili böyle bir problem olmazdı, değerli bir oyuncu olmadığı için. onda cereyan edecek farklı türde bir problem olurdu örneğin. biz de o probleme göre yine kulübün çıkarlarını düşünerek en dorğusunun yapılmasını isterdik. ana fikrim bu benim.

gs için yüksek bir değer atfeden herhangi bir oyuncu ile ilgili bir kriz sürecini yönetirken, her zaman önce kulübün çıkarları kollanmalıdır. bu hassas bir süreç. o arkadaşın yazdığı gibi "asalım, keselim, kadro dışı bırakalım, 25 yaşında koskoca adam, hata yapmayacak!!!" ile olmuyor kriz anlarına teşhis koymak ve krizi çözmek.

sen olayı o kadar yanlış anladın ki, bahsettiğim şeye o kadar uzaksın ki, direkt oyuncunun şahsı ile ilgili fikrim olduğuna güdümlemişsin kendini. "cuesta kerem olsaydı aynısı mı olurdu yorumun" diyorsun.

burada gs için son derece değerli bir oyuncu var. hata yapmak kavramı da insan için var. hata yapmak, 25 yaşında da var, 35 yaşında da var. kulüp çıkarları var. barış'ı geri kazanma ihtimali var. barış'tan 40+ m euro kazanma ihtimali var. üçkağıtçı menajerler var. kötü insanlar hayatın bir gerçeği. her zaman olacak.

tüm bu doneleri bir potada eritip en doğru kararı vermek lazım.

ama yok barış'ı direkt kadro dışı bırakalım değil mi. çünkü o 25 yaşında koskoca bir adam!! nasıl böyle bir hata yapar!! evet. aynen.

haa bu arada, işin sonunda kadro dışı bırakmak da çözümlerden biri. ancak en son çözüm. her zaman önce kazanımlara yönelmek gerekli.

Şampiyonlar ligine direk gidecez, 3 sene şampiyon takımız, kasada para var, kombine yok sattı vs vs. Barış meselesini zaten epey moral bozucu ama yönetim de bu kadar geç kalarak bütün güzel havayı mahvetti. Bu kadar olmaz, olmamalı. Neyi bekliyorsunuz? Kalmış 1 hafta civarı transfer bitmesine, hala ciddi bir adım yok.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neom kasaya 40 bıraksa bizimkiler satar zaten. Muhtemelen 30+bonus veriyorlar ve K.gücü'nün payı da içinde.

1755940518122.webp

Şu an konuşulanlara bakacak olursak elimizde 21 tane oyuncu kalıyor ve 9 tanesi yabancı. Doğru dürüst süre bulamayan Gökdeniz,Eyüp,Efe dahil bu 21 oyuncuya.

Orta saha rotasyonumuzun çok dar. Oraya en az 2 oyuncu transfer etmemiz gerekiyor. İlkay ve genç bir oyuncu şart. Valentin Atangana ve İlkay ile orta saha rotasyonumuzu tamamlamamız gerekiyor. Atangana zorunlu satın alma ile kiralanabilir. Ben kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. +2 için de elimizde çok iyi bir seçenek olur. Kaleye CL listesi öncesi biri şart. Artık kaleci transferi saçma sapan bir hal almaya başladı. Her bölgeye deli bonservisler harcayınca takım içinde dengeyi kurmak zor oluyor.

Akanji-Ederson transferi ile yabancı sayısı 11'e çıkıyor. Valentin Atangana ile 11+1 oluyor. 1+1 opsiyon kalıyor. Bir tane sağ bek bir tane de sağ ve sol kenarda oynayan bir oyuncu lazım. Olası Barış Alper transferi sonrasında geleceğe yatırım yapabileceğimiz bir oyuncu şart.

Kadro dışı gelsin taraftari değildim artık taraftarıyım. Sen Galatasarayi aklinca zor durumda bıraktığını bana muhtaclar diye düşündüğünü sanıyorsan hadi şimdi Dünya kupasi elemelerindeki maçlara resmi maç oynamadan git de göreyim. Gs 50 alamaz 10 alir yollar belki seni ama sen sittin sene 1 sene mac oynamadan bir daha 3m bile teklif alamazsin(fb hariç) onlara tek ayaklı topçu Öner geçmişinde gs varsa balıklama atlar

kerem olsaydı yorumum benzer olacaktı, cuesta olsaydı olmayacaktı tabiki de. zaten cuesta ile ilgili böyle bir problem olmazdı, değerli bir oyuncu olmadığı için. onda cereyan edecek farklı türde bir problem olurdu örneğin. biz de o probleme göre yine kulübün çıkarlarını düşünerek en dorğusunun yapılmasını isterdik. ana fikrim bu benim.

gs için yüksek bir değer atfeden herhangi bir oyuncu ile ilgili bir kriz sürecini yönetirken, her zaman önce kulübün çıkarları kollanmalıdır. bu hassas bir süreç. o arkadaşın yazdığı gibi "asalım, keselim, kadro dışı bırakalım, 25 yaşında koskoca adam, hata yapmayacak!!!" ile olmuyor kriz anlarına teşhis koymak ve krizi çözmek.

sen olayı o kadar yanlış anladın ki, bahsettiğim şeye o kadar uzaksın ki, direkt oyuncunun şahsı ile ilgili fikrim olduğuna güdümlemişsin kendini. "cuesta kerem olsaydı aynısı mı olurdu yorumun" diyorsun.

burada gs için son derece değerli bir oyuncu var. hata yapmak kavramı da insan için var. hata yapmak, 25 yaşında da var, 35 yaşında da var. kulüp çıkarları var. barış'ı kazanma ihtimali var. 40+ m euro kazanma ihtimali var. üçkağıtçı menajerler var. kötü insanlar hayatın bir gerçeği. her zaman olacak.

tüm bu doneleri bir potada eritip en doğru kararı vermek lazım.

ama yok barış'ı kadro dışı bırakalım değil mi. evet. aynen.
Hata yaptığını kabul etmiyor ki. Etse dediğinde haklısın. Eğer bu tür olayları cezalandırmasan rakiplerinin ve menajerlerinin senin içine sürekli fitne sokmaya açık hale gelirsin. Bir kabahat suç var ise cezası olmalı, a b c şahsına göre olmaz bu; ki o toplum grup takım vs içinde düzeni sağlayabilesin. Barış da her topçu gibi (buna Hagi de dahil) Galatasaray söz konusu ise sıfırdır. Galatasaray varsa anlam kazanırlar. Sen kalkıp Galatasaray’ı karıştırıyorsan bedelini ödersin. Bir daha böyle olaylara cesaret edilmemesi için gereken tedbiri alır cezayı da verirsin.
Aksi Galatasaray’a zarar verirsin. Haa hatasını anlar ve nedamet getirirse o zaman haklısın derim orta yol bulunur..

Bu arada barışın haklı olduğuna dair tek bir done var mı? Tek bir tane.. söyle özür dileyecem..

Geri
Üst Alt