Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 32.801
- 8.403
- 1.858
Kemerburgaza beni salın demek içinmi gelmiş o halde.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemerburgaza beni salın demek içinmi gelmiş o halde.
hata yaptığını kabul etmiyor ki? hmm. belki edecek? doğru adımlar atılırsa. olamaz mı?Hata yaptığını kabul etmiyor ki. Etse dediğinde haklısın. Eğer bu tür olayları cezalandırmasan rakiplerinin ve menajerlerinin senin içine sürekli fitne sokmaya açık hale gelirsin. Bir kabahat suç var ise cezası olmalı, a b c şahsına göre olmaz bu; ki o toplum grup takım vs içinde düzeni sağlayabilesin. Barış da her topçu gibi (buna Hagi de dahil) Galatasaray söz konusu ise sıfırdır. Galatasaray varsa anlam kazanırlar. Sen kalkıp Galatasaray’ı karıştırıyorsan bedelini ödersin. Bir daha böyle olaylara cesaret edilmemesi için gereken tedbiri alır cezayı da verirsin.
Aksi Galatasaray’a zarar verirsin. Haa hatasını anlar ve nedamet getirirse o zaman haklısın derim orta yol bulunur..
ben barış haklı demiyorum. yine olmadı bak.Bu arada barışın haklı olduğuna dair tek bir done var mı? Tek bir tane.. söyle özür dileyecem..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
yetmez.Götüreceksin kafileyle bunu, yedek başlatıp ısınmaya çıkaracaksın maç boyu almayacaksın oyuna
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Hoca ile ne konuştu? Belki antrenmana bu sefer hoca almamış olabilir. Tam maç öncesi takımın havasını bozmamak için. Sonuçta takımdaki oyuncularda biliyor olayları. 3-4 gündür antrenmana çıkmayıp maç öncesi çıkması vb. maç havasını bozabilir diye düşünmüş olabilir hoca. Bu maç zaten artık oynatmayacağı için kafanı iyice topla bu maçtan sonra seni tekrar antrenmanlarda görmek istiyorum demesi sürpriz olmaz. Tabi bu Polyannacıllğa kaçıyor biraz diğer ihtimal süregelen durum devam ediyor. Başkanla görüşeceklerdir antrenman sonrası.Kemerburgaza beni salın demek içinmi gelmiş o halde.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hazar'ı bende pek tutmam ama bu dediklerinde haklılık var. Bir bedeli olmazsa yol olur.Şu çığırtkanlardan da bıkkınlık geldi artık be. Paylaşa paylaşa kendisini otorite sanmalarını sağladınız bu heriflerin.
Düzenledim yazımı sanki sana yazıyormuşum gibi durdu çünkü. Ben genel olarak sosyal medya eleştirisi yapmaya çalışıyordum.Hazar'ı bende pek tutmam ama bu dediklerinde haklılık var. Bir bedeli olmazsa yol olur.