Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Hata yaptığını kabul etmiyor ki. Etse dediğinde haklısın. Eğer bu tür olayları cezalandırmasan rakiplerinin ve menajerlerinin senin içine sürekli fitne sokmaya açık hale gelirsin. Bir kabahat suç var ise cezası olmalı, a b c şahsına göre olmaz bu; ki o toplum grup takım vs içinde düzeni sağlayabilesin. Barış da her topçu gibi (buna Hagi de dahil) Galatasaray söz konusu ise sıfırdır. Galatasaray varsa anlam kazanırlar. Sen kalkıp Galatasaray’ı karıştırıyorsan bedelini ödersin. Bir daha böyle olaylara cesaret edilmemesi için gereken tedbiri alır cezayı da verirsin.
Aksi Galatasaray’a zarar verirsin. Haa hatasını anlar ve nedamet getirirse o zaman haklısın derim orta yol bulunur..
hata yaptığını kabul etmiyor ki? hmm. belki edecek? doğru adımlar atılırsa. olamaz mı?

ceza verilmesi gs için en doğru seçenek ise verilmesin demiyorum. verilsin. ancak bu son çaredir. önce dialog ile, mantık çerçevesinde, sakin ve makul adımlar atılmalı.

hayat transfersimo'nun cep telefonunu açıp x'e kesinlikle haklı olduğunu sandığı, ünlem işaretleri ile dolu düşüncelerini kusmasından ibaret değil. (bu kısmı senin için söylemedim. twit'in sahibi için söyledim).

15 gün maç oynamasın bak bakalım maç koordinasyonu nasıl kopuyor.
Toplamak için en az 1 ay seri maç ve efor harcaması gerekiyor. Bu da oyuncuyu yıpratıp aralık gibi performans düşüşüne neden olur. Ocak transferinde alır 10 milyon teklifi.

Kulüp 60 milyon +keçiören payı diyecek itlik yapacak.
Verirlerse alırlar istiyorsa beyfendi ilk yılki maaşını katsın 15 milyon alacakmış ya.
Yoksa ciddi anlamda yerine oyuncu alınmalı ve ş.ligi listesine yazılmamalı.

Gerekiyorsa gitsin 6 ay tek başına antrenman yapsın.
Kulüp para kaybederiz diye düşünmesin arkasında taraftar var kurumsal imaja zarar verilmesinde gücünü destek olarak gösterir.
Dünkü bok zaten opsiyonla 35 teklifi var 6 ay sonra silktiri çeksen 15 alırsın. Dirayetli olsunlar yeter.

Götüreceksin kafileyle bunu, yedek başlatıp ısınmaya çıkaracaksın maç boyu almayacaksın oyuna
yetmez.

kayserinin en ünlü pastırmacısına götüreceksin takımı. bu da gelecek.

tüm takıma pastırma ısmarlayıp, buna ısmarlamayacaksın. herkes ona bakarak pastırmasını yiyecek.

görsün gününü!!

Lütfen BAY fotoğraflı haber paylaşmayalım yetti de arttı, pösteki saçlı avel görmekten gına geldi.

Solar Energy Sheep GIF by Nexamp

Kemerburgaza beni salın demek içinmi gelmiş o halde.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoca ile ne konuştu? Belki antrenmana bu sefer hoca almamış olabilir. Tam maç öncesi takımın havasını bozmamak için. Sonuçta takımdaki oyuncularda biliyor olayları. 3-4 gündür antrenmana çıkmayıp maç öncesi çıkması vb. maç havasını bozabilir diye düşünmüş olabilir hoca. Bu maç zaten artık oynatmayacağı için kafanı iyice topla bu maçtan sonra seni tekrar antrenmanlarda görmek istiyorum demesi sürpriz olmaz. Tabi bu Polyannacıllğa kaçıyor biraz diğer ihtimal süregelen durum devam ediyor. Başkanla görüşeceklerdir antrenman sonrası.

Ederson için 15-20 vermektense Donnarumma için 30-35 vermek çok daha mantıklı. Kendisi TR ye gelmek ister mi, maaş talebi ne olur bilmeden söylüyorum; mesela yani...

Geri
Üst Alt