Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
premier ligi sadece maçkolikten takip eden çok herhalde de twitterda bir sürü ''bu maçtan sonra ederson'u bırakmazlar yav'' diye saçma sapan yazılar görüyorum , sanki Ederson oynadığında farklı bir şey yapmıyormuş gibi :D Trafford bugün büyük ihtimalle Ederson'un en iyi gününde gösterdiği performansı göstermiştir.

spence ne sağbekmiş ya

biri bana videosunu atmıştı kimdi o?

100 kere spence demiştikde bu adam totun as adamıymış hani oynamıyordu?

Transferde yönetime baskı yapıp hata yaptırtmayın, baris hususunda baskı yapıp pazarlikta elimizi zayiflatmayin. Taraftar aklını başına devsirsin.
3 haftaya girdik dostum 1 haftaya cl liste vereceğiz. Daha nasıl hata yapacaklar. Millet bizim gibi amatör değil ki paran var biliyor, vaktin kalmadı onu da biliyor. Az daha gecikirsek alacağımız max cuesta jelert olacak yine

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

25 Ağustos 30 Ağustos arası en az 3 transfer bekliyorum.

Transferde yanlis herifler aldik. Niye çünkü taraftar panikletti. Bi sakın olun yönetime güvenin.
Jelert’i taraftar aldırmıştı güya

Yangın falan olmadı gördük işin sonunu

Kavuk da fos çıktı, Osi’yi fesih bedeline 2 taksit yaptırıp ikna etmek ya da Sane’ye Avrupa’daki en yüksek teklifin 2 katına ikna etmek dışında bir numarası yok.

Galiba bizimkiler kuraları bekliyor. Kötü kura gelirse kaleci ve Sağ bek ile kapatırlar

Geri
Üst Alt