Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.888
- 28.127
- 3.183
5 istese zaten alınacak. Biz 4.5 veriyoruz o 7 istiyor.İlkay 2 milyona Almanya'ya dönüp bizden ise 5 istiyorsa cidden lavukluğun kitabını yazmış olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 istese zaten alınacak. Biz 4.5 veriyoruz o 7 istiyor.İlkay 2 milyona Almanya'ya dönüp bizden ise 5 istiyorsa cidden lavukluğun kitabını yazmış olur
İstifa da bir hizmettir diyerek istifamı çıkardım vurdum masayaSen de yönetim kadrosunda değil misin birseyler yap
O ilkay haberi doğru mu hiçbir yerde göremedim5 istese zaten alınacak. Biz 4.5 veriyoruz o 7 istiyor.
Almanya haberini forumda gördüm ama bizden istediği rakamı Haluk ve bir kaç kaynak daha söylemişti.O ilkay haberi doğru mu hiçbir yerde göremedim
Böyle fosiller oldukça türk futbolu gelişmez zatenYok izlemedim programi, alintilari okudum ordan burdan .
Sinan engin mi kalmis , bjk de yonetici olsun versin Barisa 6 M o zaman, 50 M da bonservis cikarsin.
Butun bu tatava maas artisi baskisina geliyor gibi.
Turk futbolunu dusunen kimse yokki, duzen olsun, kural kaide islesin, esit mesefelerde durulsun.Böyle fosiller oldukça türk futbolu gelişmez zaten
Turk futbolunu dusunen kimse yokki, duzen olsun, kural kaide islesin, esit mesefelerde durulsun.
Ufak siyaset simulasyonu turk futbolu.
Sinan bugun oyle der yarin bjkde bisey olsan hakem yauv nasil yauv hauv hav hav der
baksana haraketlere
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Silindir gibi geçmek lazım her şeyin üzerindenTurk futbolunu dusunen kimse yokki, duzen olsun, kural kaide islesin, esit mesefelerde durulsun.
Ufak siyaset simulasyonu turk futbolu.
Sinan bugun oyle der yarin bjkde bisey olsan hakem yauv nasil yauv hauv hav hav der
PSG'nin +1 sözleşme uzatması lazım onun için.Kiralik Donnarumma gelecek bence
O turk futbolu degil , bir cok duzensizlik ve adaletsizlikle ilgili de gecerli. Oralarda daha da batiyoruz, futbol milleti uyutma araci.Silindir gibi geçmek lazım her şeyin üzerinden
Tamir edilebilir noktayı çoktan geçtik yıkıp yeniden yapmak gerek
Bu olursa
BYE BYE OKAAAAN
WELCOME HAPPİNESS
olur
hadi inşallah
bu sene bjk yada ts şampiyon olsun kafi
kadroyu bozmadan 8-9 tane iyi takviye ile iyi bir antrenörle seneye yine şampiyon oluruz