Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.541
- 106.173
- 4.738
Olumlu enerji verelimEderson bu kadar bekleniyor ama gelirse hiç iş yapamayacakmış gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olumlu enerji verelimEderson bu kadar bekleniyor ama gelirse hiç iş yapamayacakmış gibi
Aman abi para ediyorken çıkalım tank gibi herif her maç 2-0’dan sonra girdiği için batmıyor suanZaniolo kalsa
Zaniolo 11 çıkamaz ama şu fizikle sadece 2-0 sonrası iş yapar önüne top attıler hantallıktan zor yetiştiBu arada mantıklı olan, Barış'ı satmak, Zaniolo'ya şans vermek. İlkay'ı kesinlikle almak gerekiyor, Stoper ve Kaleci (eğer yerli alınacaksa Günay devam) zaten şart görünürde, Sağbek de artık ne yaparlar bilemiyorum.
İşte orada da antrenöre iş düşüyor, Barışın yerine alacağımız kişi için üst düzey şu vakite zor biraz.Zaniolo 11 çıkamaz ama şu fizikle sadece 2-0 sonrası iş yapar önüne top attıler hantallıktan zor yetişti
Evet kulusevski ve odoberte yer kalmiyo.Şükürler olsun Allahim
Katılıyorum bence zaten hala olması gereken oyundan çok uzağız, hep diyorum takımın genel iskeleti 3 senedir aynı, önemli futbolcu Mertens ve Muslera kaybı ama gelen Sane var direkt oyun içinde olan, bu takımın artık ezbere pas yapabiliyor olması lazım ve üçgenleri kuruyor olması lazım.şu ana kadar ligde oynadığımız 3 takımı toplasan ancak bir bundesliga iki takımı eder
havaya girmemek lazım
Tottenham varken Como da kalmakda ne biliyim vizyonsuzlugun vücut bulmuş hali.Reddedildi yaziyor, oyuncu da Como'da kalmak istermis
Sana ne UlanHaluk Yürekli: “Barış Alper, bence bundan sonra Galatasaray forması giymemeli. Barış süreci bugüne kadar iyi yönetilmedi. Ben menajerini tanımıyorum ama Barış Alper’in onayı olmadan menajeri böyle izansız açıklamalar yapamaz. Barış Alper Yılmaz, menajerin patronudur. Barış Alper’e sesleniyorum, bu ay vicdanın rahat mı? Maça çıkmıyorsun, antrenmana çıkmıyorsun; Galatasaray bugün puan kaybetseydi ne olacaktı? Maçtan önce paylaşım yapmış, yemezler. Üstelik parasını aldığın ay gitmiyorsun oraya. Son derece profesyonellikten uzak.”