Transfer Nöbeti #16 | 2025 Yaz Arşiv

Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde bizim forma font'u neden hala dandik.

Evet kulusevski ve odoberte yer kalmiyo.Şükürler olsun Allahim

Bu arada mantıklı olan, Barış'ı satmak, Zaniolo'ya şans vermek. İlkay'ı kesinlikle almak gerekiyor, Stoper ve Kaleci (eğer yerli alınacaksa Günay devam) zaten şart görünürde, Sağbek de artık ne yaparlar bilemiyorum.
Zaniolo 11 çıkamaz ama şu fizikle sadece 2-0 sonrası iş yapar önüne top attıler hantallıktan zor yetişti

Zaniolo 11 çıkamaz ama şu fizikle sadece 2-0 sonrası iş yapar önüne top attıler hantallıktan zor yetişti
İşte orada da antrenöre iş düşüyor, Barışın yerine alacağımız kişi için üst düzey şu vakite zor biraz.

Evet, artık transfer haftasına giriyoruz.

Zaniolo
Sane
Yunus
Sara
4 tane sol ayaklı hücumcu fazla

Sallai, Günay, idare eder mi eder

Ama yerlerine direk transfer lazım

Ayrıca orta saha şart oğlu şart

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu ana kadar ligde oynadığımız 3 takımı toplasan ancak bir bundesliga iki takımı eder

havaya girmemek lazım
Katılıyorum bence zaten hala olması gereken oyundan çok uzağız, hep diyorum takımın genel iskeleti 3 senedir aynı, önemli futbolcu Mertens ve Muslera kaybı ama gelen Sane var direkt oyun içinde olan, bu takımın artık ezbere pas yapabiliyor olması lazım ve üçgenleri kuruyor olması lazım.

Daha az maliyetli transferler lazim

Finansal krize hic gerek yok

Haluk Yürekli: “Barış Alper, bence bundan sonra Galatasaray forması giymemeli. Barış süreci bugüne kadar iyi yönetilmedi. Ben menajerini tanımıyorum ama Barış Alper’in onayı olmadan menajeri böyle izansız açıklamalar yapamaz. Barış Alper Yılmaz, menajerin patronudur. Barış Alper’e sesleniyorum, bu ay vicdanın rahat mı? Maça çıkmıyorsun, antrenmana çıkmıyorsun; Galatasaray bugün puan kaybetseydi ne olacaktı? Maçtan önce paylaşım yapmış, yemezler. Üstelik parasını aldığın ay gitmiyorsun oraya. Son derece profesyonellikten uzak.”

Takım 11 solak çıkacak yakında yeter.

Haluk Yürekli: “Barış Alper, bence bundan sonra Galatasaray forması giymemeli. Barış süreci bugüne kadar iyi yönetilmedi. Ben menajerini tanımıyorum ama Barış Alper’in onayı olmadan menajeri böyle izansız açıklamalar yapamaz. Barış Alper Yılmaz, menajerin patronudur. Barış Alper’e sesleniyorum, bu ay vicdanın rahat mı? Maça çıkmıyorsun, antrenmana çıkmıyorsun; Galatasaray bugün puan kaybetseydi ne olacaktı? Maçtan önce paylaşım yapmış, yemezler. Üstelik parasını aldığın ay gitmiyorsun oraya. Son derece profesyonellikten uzak.”
Sana ne Ulan

Sen bu takımın idari kadrosunda mısın

Sana neeeeeee

Bizi ağzına dahi alma

Barışa ayar vermeye çalışacağına önce bulunduğun kanaldan ayrıl

Sen git aşık'la seten abinle goy goy yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt