Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Zaniolo kalırsa 4 yabanci alabiliyoruz doğru.

Ama ederson ve akanji olursa;
-Sagbek genc olursa ,ortasahada genç olmali diye sallai kalmali!

Bissouma almamak için sallai kalmali.haklisiniz!

Ne vasatlik be!Hadi ordan.bosa kontenjan işgal ediyo herif.

Yabancı sagbek ve gokhan sazdagi ile şov bitiyor

Galatasarayın en büyük şansı en büyük gücü en büyük yıldızı Okan Buruk'tur.Okan hala 3 senen üst üste şampiyon olmasına rağmen onu çekemeyen ,onu istemeyen Galatasaraylılara rağmen bile aslan gibi koya koya gidiyor.Yürüye Dur Hocam.Seni sevmeyenden çok ama çok daha fazla seven Galatasaray taraftarı var
Ben bazı insanların küçümseme alaya alma saygisiz olma tepkileri ile mutlu olmaya çalıştığını havali olduklarini dusunduklerini dusunuyorum bu sadece okan hoca konusunda degil günlük yaşamda da boyle belki de.

hiçbir zaman eskimeyeceksin erkeğim...🥀

sen futbolu bıraktığında hüngür hüngür ağlayacağım

Sallai bugün hatırladığım sadece bir kez adam kaçırdı hücum konusunda da çok iyi destek verdi Sane'ye.Neden bu kadar sallaiya sallanıyor anlamıyor bence gayet iyi işler yapıyor
Biraz acik verdi önceki haftalara göre. Okadarda olur. Yine daha iyi maclar cikarir.

Ben bazı insanların küçümseme alaya alma saygisiz olma tepkileri ile mutlu olmaya çalıştığını havali olduklarini dusunduklerini dusunuyorum bu sadece okan hoca konusunda degil günlük yaşamda da boyle belki de.
Valla renktaş eleştiri ayrı saygısızca hakeret etmek ayrı.Şuanda Galatasarayda bu yönetime rağmen bunca soruna rağmen adam işini 4 4lük yapıyor.Var işte öyle her şeyde okan hocaya sallayan bir kaç numunelik.

yav sergen yorma beni yav

adam kaleci ve sağ bek de oynayan stoper dedi sadece

orta saha duruma göre dedi

para yok dedi
Niye yorayim

Şu an böyle açıklamaları yok.sayfalar paylasmamis.sen yeni gibi lanse ediyorsun

Sagbekte oynayan stoper aradığı doğru.hala boeyi de istiyo aynı adam

Sagbek almayacağız demedi

1 ay önce söylediklerini yazdım bende satır satir

Geri
Üst Alt