Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.560
- 20.780
- 2.738
Kabul etmiyorum, Donnarumma'dan bahsettinLammens
Sommer
Donnarumma
Doğan Alemmdar
Lemmy Kilmmister
Hepsi olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabul etmiyorum, Donnarumma'dan bahsettinLammens
Sommer
Donnarumma
Doğan Alemmdar
Lemmy Kilmmister
Hepsi olabilir.
MemmeGS'ın yeni kalecisinin soy adında iki adet -m harfi yan yana yer almaktadır.
Orta Saha, Defans ve Kaleci transferi yapabilmek için bu üç transferden birinin u23 kuralına uygun olması gerekiyor. Eğer Singo 'nun Bissouma 'nın filan gelmesini istiyorsak kalecinin u23 olması gerekiyor Lammens mi olur Tzolakis mi olur onu bilemem iştebence lammensi unitedin elinden alacaz
2.5m maas veripte
Hangisi?Sikko geliyor ha
maliyetinden dolayı ben de karşıyımBen Galatasaray'a istemeyerek gelen adamı istemiyorum. Singoyu tanımam, burada aşırı hypelanıyor, oyuncu da gelmek istemiyor Fransız basınına göre. Kim abi Singo, Osimhen, Icardi, Sane gelmişken istemiyor. Wonderkid falan da değil, gerçek yaşıysa 24 yaşında adam. Akanji gelsin, büyük takımda oynamış hemen herkes iş yapıyor burda
Torreira da öyle gelmişti lanBen Galatasaray'a istemeyerek gelen adamı istemiyorum. Singoyu tanımam, burada aşırı hypelanıyor, oyuncu da gelmek istemiyor Fransız basınına göre. Eğer gelmek istemiyorsa, Osimhen, Icardi, Sane gelmişken geçiniz. Wonderkid falan da değil, gerçek yaşıysa 24 yaşında adam. Akanji gelsin, büyük takımda oynamış hemen herkes iş yapıyor burda
Şimdi sakince adamın ilk ismine bak ve ilk tepkini yaz
maliyetinden dolayı ben de karşıyım
ama torreira da çok direterek gelmişti