bence lammensi unitedin elinden alacaz

2.5m maas veripte
Orta Saha, Defans ve Kaleci transferi yapabilmek için bu üç transferden birinin u23 kuralına uygun olması gerekiyor. Eğer Singo 'nun Bissouma 'nın filan gelmesini istiyorsak kalecinin u23 olması gerekiyor Lammens mi olur Tzolakis mi olur onu bilemem işte

Ben Galatasaray'a istemeyerek gelen adamı istemiyorum. Singoyu tanımam, burada aşırı hypelanıyor, oyuncu da gelmek istemiyor Fransız basınına göre. Eğer gelmek istemiyorsa, Osimhen, Icardi, Sane gelmişken geçiniz. Wonderkid falan da değil, gerçek yaşıysa 24 yaşında adam. Akanji gelsin, büyük takımda oynamış hemen herkes iş yapıyor burda

Ben Galatasaray'a istemeyerek gelen adamı istemiyorum. Singoyu tanımam, burada aşırı hypelanıyor, oyuncu da gelmek istemiyor Fransız basınına göre. Kim abi Singo, Osimhen, Icardi, Sane gelmişken istemiyor. Wonderkid falan da değil, gerçek yaşıysa 24 yaşında adam. Akanji gelsin, büyük takımda oynamış hemen herkes iş yapıyor burda
maliyetinden dolayı ben de karşıyım

ama torreira da çok direterek gelmişti

Ben Galatasaray'a istemeyerek gelen adamı istemiyorum. Singoyu tanımam, burada aşırı hypelanıyor, oyuncu da gelmek istemiyor Fransız basınına göre. Eğer gelmek istemiyorsa, Osimhen, Icardi, Sane gelmişken geçiniz. Wonderkid falan da değil, gerçek yaşıysa 24 yaşında adam. Akanji gelsin, büyük takımda oynamış hemen herkes iş yapıyor burda
Torreira da öyle gelmişti lan

maliyetinden dolayı ben de karşıyım

ama torreira da çok direterek gelmişti

Attığın twitte anlaşma tamam diyor, sabah bizzat havalimanında Fransız muhabir Monaco Singo gitsin istiyor ama Singo Galatasaray'a gitmek istemiyor diyor. Ben bu işi anlamadım, Akanji büyük takım tecrübesi ile daha cazip geliyor.

Geri
Üst Alt