Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.057
- 28.259
- 3.183
Google'da da bu yazıyor.Şampiyonlar Ligi kura çekimi 28 Ağustos Perşembe TSİ ile 19:00'da İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek.7 saat önce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Google'da da bu yazıyor.Şampiyonlar Ligi kura çekimi 28 Ağustos Perşembe TSİ ile 19:00'da İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek.7 saat önce
Oda olur.uzatma işini geldikten sonra kadıköyde yapacak inş
Kura çekimi Monaco Grimaldi ForumBen de kura çekimi diyordum ama kura çekimi İsviçre'de Nyon'da yapılacakmış. Fransa gidişi varsa kesin transfer için tahmini Singo bir de kaleci Restes olabilir.
Ben direkt uefa sitesinden baktımGoogle'da da bu yazıyor.
Hangi Zanyola bu ? İki senedir Galatasaray'da oynamak istemeyip kiralık giden, bu sene isteyeni olmadıgı icin mecburen kalan Zanyola mi ?Barisi zanyolanın yedeği yapacağız. Galatasaray formasini onu hakedenler giyecek.
Google'a baktım o yanılttı. Nyon çıkıyordu orada. Ben de Monaco diye biliyordum yoksa.Kura çekimi Monaco Grimaldi Forum
şöyle bir şey var reis
Takımın yarısı değiştirdin? Gerek var mı? Hakan ile akanjiyi çıkart o listeden. Mis gibi olur.güncelleme:
ederson biossuma akanji singo hakan calhanoglu
anlasılan isimler
gülmeme engel olamıyorumNeden?
şöyle bir şey var reis
![]()
When is the Champions League 2025/26 draw?
The Champions League draw is just days away, here's everything you need to know about who we could face.www.arsenal.com
The draw for the League Phase will take place on Thursday, August 28, 2025, the day after the conclusion of the qualifying rounds.
It will take place at the Grimaldi Forum in Monaco, and will be streamed live on UEFA's website at 5pm UK.
Sorun çözülmedi, ancak anlaşılan perde arkasında devam edelim tantanaya denilmiş. Yoksa yapılması gereken belli.barış konusunda olumlu olumsuz haber çıkmaması çok saçma değil mi herkes yaşanmamış gibi mi davranıyor konuyu
Tebessüm ettiriyorsak ne mutlu bana üstadgülmeme engel olamıyorum