- 2 Temmuz 2011
- 132.703
- 55.609
- 5.338
Boey gibi biri düşmez mi bize
Fransadan alak u 20den bi sagbeki
Ya da chelseadan sagbek kiralayak
Fransadan alak u 20den bi sagbeki
Ya da chelseadan sagbek kiralayak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gün ve yarın bir şeyler olmayacak bundan sonra bir şey olmaz artık.Bugunde transferde somut isler olmayacak o zaman. Baskandan onay almadan yapamiyorlar sonucta
O zaman sen hepimizden daha mutlu olursun renktaş. Beklentilerin çok düşük.Şampiyonlar liginden beklentim 0 çekmemek ve farklı mağlubiyet almamak
0 cekmeyecegizŞampiyonlar liginden beklentim 0 çekmemek ve farklı mağlubiyet almamak
Transferi yapan Kavukçu ve sözleşme işleri ile uğraşan Uğur Yıldız'da gidiyormuş. 2 gün boyunca bir şey olmayacak demek bu.
Transferi yapan Kavukçu ve sözleşme işleri ile uğraşan Uğur Yıldız'da gidiyormuş. 2 gün boyunca bir şey olmayacak demek bu.
Bilemiyorum pek inanamadım alabileceklerine. Yoksa isteseler Lemmens için yapılan teklifi hazır Fransa'ya gitmişken Restes'e de yapıp onu da alabilirler mesela Singo ile birlikte. Lakin bence transfer yapmak istemiyorlar.Singo Monaco da değil mi
Gitmişken onu da alırlar artık herhalde
Almak konusunda ciddiler mi bilmiyorum ki. Sürekli son noktaya getirip sonra orada duruyor transfer. Osimhen bonservisinden sonra başka transfer yapmak istemiyorlar gibi geliyor bana. Açıklama da almak olmak için adam almak istemedik tarzı bir şey yaparlarsa bu işin sonunda şaşırmam.Monakodan adam almıycak mıyız
kodumun sınırı olmasa salak sacma adamları kadroda tutma derdimiz de olmayacak. bu adamlar bu sevienin oyuncusu değil. hayatının transferini yaptı kutucu. dönüşü anadolu takımlarından devam olacak. lemina bu kadronun çok iyi yedeğidir. zaniolo sahadaki 11 in çok iyi bir yedeğidir. bu seviyeyi yukarıya tasır. ama salak sacma kararlarla rotasyon oyuncusu bile olamayacak adamları kadroda tutmak zorunda kalıyoruz. yok 23 yas altı olsun. yok o olsun bu oolmasın. yok bu sene 11 yabancı olsun seneye bakarız kararlarıyla yönetiliyor memleket futbolu. bu adamların ligin gelismesini falan istediklerini sanmıyorum. makas acılmasın dertleri o.Yedekte Zaniolo'nun olması Kutucu'nun olmasından iyidir imho. O yüzden 10-15 teklif yoksa hiçbir yere göndermem bu saatten sonra. Geçen sene en büyük dertlerimizden biri yedeklerden gol katkısı alamamaktı. Zaniolo bunu her türlü yapar.