Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 2.992
- 2.024
- 1.148
Yolla hemen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt başlıklardan birinde city donnarumaya atlamali diyor sıkıntı.![]()
Gianluigi Donnarumma « prêt à rester jusqu’en janvier » à Paris ?
Non, tout ne va pas toujours très vite dans le football. Gianluigi Donnarumma s’est fait pousser dehors…www.sofoot.com
Evet. Donna için yolun sonu geliyor gibi.
Ben pası attım sende Eusebio 'dan misal veresin diyeGaitan ne ulan, yaşları bu kadar belli etmeyelim![]()
Bunu almadan bırakmayız derlerse işimiz biter.Tottenham, Galatasaray'a transfer olmaya yakın olan Bissouma'nın yerine Adrien Rabiot'u düşünüyor. (L'Equipe)
Halihazırda kadro dışı. Sorun yok.Bunu almadan bırakmayız derlerse işimiz biter.
Anasını kalan günlerde ikna etmek file akrobasi yaptırmak gibi bir şey.Tottenham, Galatasaray'a transfer olmaya yakın olan Bissouma'nın yerine Adrien Rabiot'u düşünüyor. (L'Equipe)
O zaman şunu düşünürüm.Ya şu totnımdan iyi ekmek yiyoruz ha vallahi oradan her sene bir oyuncu alalım
Bana kapak yapti cocuk valla. Ts performansindan sonra beklentim dusuktu epey(0 a yakindi hatta)Birazda ben hava atayim yav, hatirliyonmu ne demistim eren gelmeden önce, kimse istemediginde @Can Erden:
Ekli dosyayı görüntüle 300384
İkisi de düz adam Kemalim@Sağ bek oynayabilen stoper hangisi daha versatil Bisuma mi Rabyot mu?
Bunu faturasi ne kadar girer acabaKOŞUUUN!!
Manchester United, #Galatasaray’ın Lammens için yaptığı teklifin daha yüksek olduğu iddiaları sonrası bir teklif yarışına girmeyi DÜŞÜNMÜYOR.Lammens’in United’a transfer olmak istediği düşünülse de kulüp , diğer kaleci adaylarına da bakmaya başladı.
@SkySport
Ins iyi kalecidir.Sanmiyom alabilecegimizi ama iyi cikmassa yanarizKOŞUUUN!!
Manchester United, #Galatasaray’ın Lammens için yaptığı teklifin daha yüksek olduğu iddiaları sonrası bir teklif yarışına girmeyi DÜŞÜNMÜYOR.Lammens’in United’a transfer olmak istediği düşünülse de kulüp , diğer kaleci adaylarına da bakmaya başladı.
@SkySport