Bonservis degil yav, utd 2 M maas teklif etmisti herife sanirim.

Biz adamin aklini celmek icin ne yaptik. Sirf CL/Avrupa maclari diye ikna olmamistir bir anda.
Manu'nun maaş teklifi ile ilgili bir haber çıkmamıştı. 1 ay önce 1 milyon maaşa alabilirdik belki ama şu anda 2 milyon olur maaşı.

Oynadigi maclarda o kadar kotuydu ki heyecandan mi yoksa baskidan mi cozemedim. Henuz buyuk takim kalecisi olmaya hazir degil orasi kesin.
Zamanla olur kolay değil adapte olmak.

Benim aklım hala resteste ya bir yatırım yapılacaksa o bu olmalı. Arkasında yada önünde her neyse Günay gibi güven veren biri var bu çocuk adaptasyon süresi boyunca da başımız ağrımaz. Sonra 15 sene kaleci aramayız.
Genç olsun kusursuz olsun imkanı yok şu işin. 32 yaşındaki Emerson geçen sene sıçışı daha büyük skandal ve bu adama istenilen para da çok. 10m bile vermem valla. 8 de maaş istiyor çılgınlık.

Lammans icin gec kaldik beyler cocugun kafasina artik United bir defa girmis. Orada ne yapacak demeyin, 23 yasinda ve Belcikali olan herhangi bir oyuncu bu durumda United'i secer asil Turkiye'e gelip ne yapsin? Onlarin bakis acisi bu sekilde , herkesin izledigi ligde olmak farkli bir kariyeri plani (bencede dogrusu bu oyuncu acisindan).

Biz herseyde gec kaliyoruz.

Diğer isimler için de yüksek olasılık taksit olur heis, ben sadece total paket olarak düşündüm. Yani bu rakamlara oyuncu alabileceğimiz hale geldik mi yoksa sadece bir vaha mı görüyoruz anlayamıyorum.
Gelir acisindan geldik + futbol piyasasi artti baya. Genel anlamda 50 M normallesti yani nerdeyse buyuk kulupler acisindan.ingiltere ic transferi hele insanlik disi rakamlar.

Dikkatli yonetirsek riske girmeyiz ama dikis tutturup her sene transferlere 80-100 M verme isini birakmak lazim.akademi ve dogru scout ile cok genc yasta kesifler olmali

Uefa bu 2 eylül kuralını bırakmalı arkadaş kura çekildikten sonra insanlara 3 gün süre kalıyor, sakatlığı var, millet serbest oyuncuları alabiliyor kadrosuna yazıyor. Bence ilk maçın başlayacağı güne kadar bu süre devam etmeli.
Kulüpler bu süre sorununu dert etse aında kaldırırlar. Çok katılar yok lig başladıktan sonra 3 değişiklik falan hayırdır abi böyle ilkel zeka mı olur. Bizimkilere bok atıyoruz da bunlar da aynı beyinsizliğin ortak ürünü.
2 eylül aslinda avrupa da transferin kapandigi gün sanirim.Bu konuyu oraya baglamislar ekstra bir katilik gostermiyorlar gibi.süre sorunu gibi bir dertleride yoktur zira planlari ve butceleri dogrultusunda 2.5 ay boyunca ihtiyaclarini gideriyor bu klupler zaten.Bizim gibi ayda 1 transfer yapip 3 aylik isi 3 gune sigdirmaya calismiyorlar

Gelir acisindan geldik + futbol piyasasi artti baya. Genel anlamda 50 M normallesti yani nerdeyse buyuk kulupler acisindan.ingiltere ic transferi hele insanlik disi rakamlar.

Dikkatli yonetirsek riske girmeyiz ama dikis tutturup her sene transferlere 80-100 M verme isini birakmak lazim.
Zaten singo bissouma ve kaleciyi aldikmi bi kac sene rahatiz. Fazla transfere gerek kalmayacak. Yas ortalamasi düsük.

Almak istediğimiz oyuncunun takımın kurada çıkma ihtimali sorun çıkarmaz umarım. Kuradan önce bitse iyi olur.

Zamanla olur kolay değil adapte olmak.

Benim aklım hala resteste ya bir yatırım yapılacaksa o bu olmalı. Arkasında yada önünde her neyse Günay gibi güven veren biri var bu çocuk adaptasyon süresi boyunca da başımız ağrımaz. Sonra 15 sene kaleci aramayız.
Genç olsun kusursuz olsun imkanı yok şu işin. 32 yaşındaki Emerson geçen sene sıçışı daha büyük skandal ve bu adama istenilen para da çok. 10m bile vermem valla. 8 de maaş istiyor çılgınlık.
Restes su bahsi gecen genc kaleciler arasinda en mantiklisi zaten bende oyle dusunuyorum. Zaten dedigin gibi genc kalecide 2 yil sabredeceksin en az, belki gelir gelmez woow dedirtmez ama 20 yasinda olan birine boyle bir yatirim yapacaksan biraz daha hosgorulu olup ikinci sezonunda o istedigin katkiyi beklemelisin.

Ederson'u bende istiyorum yani Ederson'a hayir diyecek bir durumda degiliz ama yillik 7-8 milyon euro vermem, o zaman genc kaleciye giderdim.

Hazir fransasadayken restese de antwerp gibi 25 verirdim kac istiyolar acaba onlar

SL simülatöründe çektiğim hayvan oğlu hayvan kura. Bu ne lan

• Real Madrid - Ev
  • Barcelona - Deplasman
  • Juventus - Ev
  • Arsenal - Deplasman
  • Slavia - Ev
  • Sporting CP - Deplasman
  • Pafos - Ev
  • Kairat - Deplasman

Geri
Üst Alt