At kafalı alman askeri.
Muhteşem bir açıklama. Tam olarak bizim de istediğimiz bu. Adama bir hedef, amaç veriyor ki bundan en çok kazanan biz olacağız. Tebrik etmemiz gerek şu açıklama için. Çok çok değerli şu sözleri;

"Ondan mucizeler beklemiyordum. Leroy ile çok konuştum. İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ya da İtalya liginde oynamıyor, bu yüzden ondan belli rakamlar bekliyorum. Eğer bunları yaparsa, hâlâ bizim için bir aday olur."

Benim anlamadigim bu dijital kanal sahipleri nasil para kazaniyor. O sponsorlar falan kanaldaki o kadar adami besleyebiliyor mu? Biraz ilginc bir olay.

tüm kanallar öyle kazanmıyor şu an. düzgün kazanç için sponsor şart o da izlenmeye ve networke bağlı. eski açık kazanıyordur mesela. p4 cepten yiyor bildiğim kadarıyla şu an örneğin.

Daha tam olarak ritmini bulamadı Sane buna bir şey diyemem bunu bizde görüyoruz zaten. Rakamlardan kastı sadece gol- asist sayısı değildir herhalde. Kilit pas, sprint vb. şeyleri de kast ediyordur diye düşünüyorum. Kısaca ligi kır demiş gibi.

Her maç gol ve asist yapsin demeye getirmiş sanki burası Andorra ligi

Bu Fabrizio için falan da geçerli olabilir, ana kanalların hiçbirinde yer verilmeyen birisiymiş.
Adam fenomen olmuş, sosyal medya içerik üreticisi gibi yaşıyor zaten. Çok saçma bir dönemin içindeyiz, beni çok rahatsız ediyor bunlar gibileri

Bento hemen gelsin 3 sene rahat göturur

Bono ile karistirdim. Bentoyu tanimiyorum o yuzden yorum yapmayim

Almanya’da kim varki Sane’yi kesiyorlar. Kötü bir izlenim bize geldikten sonra kesilmesi.
Ondan mucizeler beklemiyordum. Leroy ile çok konuştum. İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ya da İtalya liginde oynamıyor, bu yüzden ondan belli rakamlar bekliyorum. Eğer bunları yaparsa, hâlâ bizim için bir aday olur.
Şu kısmı sevindirdi. Demek ki konuşulmuş ve bazı hedefler konmuş bence ilk 2 maçtaki performansı yüzünden hazır olmadığını düşündü ve almadı gibi düşündürdü bu.

Muhteşem bir açıklama. Tam olarak bizim de istediğimiz bu. Adama bir hedef, amaç veriyor ki bundan en çok kazanan biz olacağız. Tebrik etmemiz gerek şu açıklama için. Çok çok değerli şu sözleri;

"Ondan mucizeler beklemiyordum. Leroy ile çok konuştum. İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ya da İtalya liginde oynamıyor, bu yüzden ondan belli rakamlar bekliyorum. Eğer bunları yaparsa, hâlâ bizim için bir aday olur."
Ya bırak bayern alma bunu demiştir. 1 ay önce dünya kupası oynadı, daha 3 maç yaptık neyin sayısını görmek istiyor. Göndersin metreyi, çekip fotoğrafını gösterelim

Şu kısmı sevindirdi. Demek ki konuşulmuş ve bazı hedefler konmuş bence ilk 2 maçtaki performansı yüzünden hazır olmadığını düşündü ve almadı gibi düşündürdü bu.
Tamam da kanat sıkıntısı yaşayan bir ülke durumundalar, kreatif oyuncuları yok, Musiala sakat.

Çağrılanlar müthiş mi oynuyor da kesiyorsun Sane’yi, direkt ceza vermişler.

Ya bırak bayern alma bunu demiştir. 1 ay önce dünya kupası oynadı, daha 3 maç yaptık neyin sayısını görmek istiyor. Göndersin metreyi, çekip fotoğrafını gösterelim
Jillian Bell Workaholics GIF by hero0fwar

Isak bu sezonun Osimhen hamlesi olur. Gelmesi için 10 farklı taştan sekip bize düşmesi lazım Osimhen gibi.

Tamam da kanat sıkıntısı yaşayan bir ülke durumundalar, kreatif oyuncuları yok, Musiala sakat.

Çağrılanlar müthiş mi oynuyor da kesiyorsun Sane’yi, direkt ceza vermişler.
Mantikli bir dayanagi yok, Türkiye‘ye gittigi icin kestiler iste

Zaten bayagi linc yemisti bize gelirken

Sane su takimda gözü kapali oynar

Kadroya baktım da boktan adamlar, Sane çoğundan kaliteli. Şu Fransa milli takımının başında ki yavşak gibi karar vermiş. Ligi küçümsemiş. Halbuki milli takımlarda ikisine de iteledik en son maçlarda.

Geri
Üst Alt