Bissouma noldu?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Takımıyla görüşmeler devam ediyor. Tothennam zorunlu satın alma isterken bizimkiler şarta bağlı(belirli maç sayısı) opsiyon istiyormuş. Belki son anda Hakan Ç kovalarlar mı diye bir düşüncem var benim açıkcası kiralık+ zorunlu ile. Ben Hakan'ı tercih ederim çünkü Bissouma'da balon söylentisi falan vardı.

BCT ye hakkını teslim edelim bu yaz nokta atışı haberleri oldu

Şu hollywood artistliğini de törpüleyip haberlerine hikaye sosu eklemese diğer gs muhabirlerine tozunu yutturup ayrılacak ama ne yapalım küfür yemeyi de çok seviyor

Keşke CL'de Frankfurt gelse de Sane bunların bir içinden geçse. O zaman alt klasman ligden gelen adam yağlı yağlı soktu derler artık.

Bu Almanları zaten sevmem. Dilleri de kulak tırmalıyor. Boğazlarına tuvalet fırçası kaçmış gibi konuşuyorlar.

Bu Alman irkciligi cok sinir etti beni. Hangi donemde yasiyoruz da globallesmis futbol dunyasinda hala irkciliga maruz kaliyoruz? Bayern ile eslessek, evimizde oynasak da bu kez kazansak, hem de Sane'nin golleriyle, adaleti yerine getirir.
Bu Almanya o kadar aşağılık bir ülke ki, kendilerinden olmayanı sözde cezalandırmak için kendilerinden olanı feda edebiliyorlar. İsrail köpeklerinden beklenecek türden hareketler tabii.

Bu kadarı çok fazla , leş oyuncuda isteriz
Ben K.Demirbay ve Ömer Bayramı özledim

Geri
Üst Alt