Onur Bayraktar
Parçalı Üye
- 21 Şubat 2020
- 4.364
- 3.796
- 603
okaaaaaannnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda var.Singo dan sonra hem bütçe hem de kontenjan açısından sol stopere tecrübeli, net bir transfer yapma ihtimalimiz kalmadı.
+2 kontenjanına uygun potansiyel bir sol stoper almak zorundayız. Tek sol stoperle cl kadrosu mu olur ?
Singo yu iyi tanıyorsunSiyahi oyuncu aldiginda ne cok ciliz tipi olacak ne de kamyon gibi agir.
Hizli, guclu ve kasli.
En guzeli.
Evet oyle oldu.Biz Lammens haberi çıkarınca Hugo Viana da kısasa kısas demiş. Almasınlar bu heriften topçu falan. Zararlı çıkan City olacak.
transfer listemiz al nassr gibi demiştik. singo ile zinciri kırdık. kalecimiz de scout31 olsun bari bir şeye benzesin.
Okadarini bilmiyorum belki Ederson daha buyuk isim oldugu icinde olabilir. Bento zaten Brezilya MT'da suan Ederson'un onunde.Benim anlamadığım neden Bento varken Ederson isteniliyor? Bento çok daha iyi durumda güncelde, öyle biliyorum?
Edit: Bento avrupa'ya dönmek istiyormuş sanırım
u23 uymuyor ama o zaman Zaniolo gitmek lazım eğer Bissouma ve Singo gelecekse.
Okanım seni heyecanla takip ediyorum her dediğin çıkıyordonnarumma ile görüşüyor gardi
tam şuan
hotel de crillonda
laaaaaaaaan
Karpuz mu seçiyon Alper Abi
alperim iyi zencininde tadını bilion haaaaa
Singo yu iyi tanıyorsun![]()
City için değil mi?donnarumma ile görüşüyor gardi
tam şuan
hotel de crillonda
laaaaaaaaan