Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
2si de uç örnek işte

fb de şikrinyarı 6-7ye aldı bugün işte, bizim torreira, davinson transferleri gibi.

Nolursa olsun 10-15-20ye çok rahat iyi oyuncular bulunabileceğini düşünüyorum.
Yok bulunabilir de, onun için Erden gibi yöneticiler lazım. Bu arada Fb'in Skriniar'ı 10 m aldığı yazılıyordu.

2 topcuya 110m mu verdik simdi?

Diger mevkiler boṣ kalmaz ins

Gs yuzyili an itibariyla baslamistir

sizin anlamadığınız şu

galatasarayın 24 hedefini koyan kaç takım 75 milyona santrafor alıp 21 milyon net maaş veriyor
Senin anlamadığında çeyrek final hedefleyen takımların kadrolarına baktın mı? Hedef ilk 24 olmalı ondan sonrası kuraya göre konuşulur bu kadar basit.

Spor muhabirleri adam olup işlerini yapmadığı için millet saçma sapan tw hesaplarına inanıyor

Gs evet bir yatırım yaptı. Avrupa'da bir alt limit beklenti oluşması gayet doğal. Ancak bunu sağlıklı bir şekilde talep etmek gerekiyor. Aksi, camianın üzerinde gereksiz baskı yaratmaktan başka hiçbir işe yaramaz.

3 tane çok iyi oyuncuya 100 m euro bonservis taahütü verildi diye başarı otomatikman gelmeyecek. Bir sürü etken var. Öyle bir fikstür çekersin ki, 5 puanı zor toplarsın.

İyi oyun görelim. Geçen sene olduğu gibi, Kiev, Ajax, Molde vb seviyesindeki takımlara karşı rahat maçlar izleyelim. Hedef ilk 24 olsun.

o zaman da maks maaşını ve bonservisini adım adım artıracaksın veli

20 milyon bonservis rekorundan 75 milyona 4 milyon mertensin maaşından 10 milyon sane maaşı 21 milyon osimhen maaşına geçerken adım adım demedik

2 topcuya 110m mu verdik simdi?

Diger mevkiler boṣ kalmaz ins

Gs yuzyili an itibariyla baslamistir
3 yıl önce biri şunu söylese yürü git lan falan derdim.

Ayrıca Sane'ye bonservis versek en az 20'ye falan alabilirdik.

Onu da sayarsak 130 milyon € yapıyor ve daha kaleci alınması lazım.

Orta saha ve sol stoperde alınması gerekiyor. Sayısal olarak çok eksik bu iki bölgemiz.

Ben okan hocaya kızmadım,çünkü doğru profil singo.Davinsonu da hoca aldırdı

Frankowskiyi olduğu gibi sattık

Jelerti de satarsak hocaya laf sokulmaz sagbek konusunda daha

denedik olmadi

Balta girmemis ormanda oynanan bi mactq sakatlanip agri kesici verilmezse singo bu ligde is yapar

Sanırım kaleciden vazgeçtik uygun rakamlara Günay ile rekabet edebilecek genç bir kaleci bakıyoruz, sağ beke verilecek paradan da es geçip hem sağ bek hem stoper oynayacak adama tüm parayı gömdük heralde, 75 milyonluk transferin ardından 35 harcamamız mümkün değil yoksa

Geri
Üst Alt