Mustafa Arpaç
Tecrübeli Üye
- 17 Nisan 2014
- 6.231
- 3.398
- 1.048
Bjk dün 2 tane transfer açıklamış ve özene bezene video yapmışlar ama kimsenin şeyinde olmamış. Bjk küçüktü ama daha küçük yapacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açık ara en iyi videosu
Aka gelmez bu saatten sonra edersonunda olacağını sanmıyorum bence lammens veya donnaruma olacak donnarumada bi yere gitmediAkanji, Ederson nerede kardeşim ya.
Aka gelmez bu saatten sonra edersonunda olacağını sanmıyorum bence lammens veya donnaruma olacak donnarumada bi yere gitmedi
GIderse baris onun yerine firsat transfer yapilir iste onuda CL yazdiramazsin, onun icun artik net bir karar cikmasi gerek Baris icin.Genel görüş Zaniolo gitsin yönünde ama Barış'ın da her an gitme ihtimali varken, bir anda sayısal olarak sıkıntıya atarız kendimizi. Koca sezon Yunus-Sane ile geçmez.
Ne ara yeni kanat transferi yapacağız ki ?
İsmini Wilfried Cafer yapak mıhocaya uzun zaman sonra ilk tercihi geldi sağ bekte bunu da patlatmaz inş![]()
u23 kaleci + bissouma + u23 hücumcu ortasahaDonnaruma + u23 ortasaha mı
u23 kaleci + Biosurma mı?
Torino'da sag bekAbi ben bu forumda sorunlarıma neden hiç cevap alamiyorum ki
Moskova yaktı bizi bu transferde,zamanda kalmadı.
Brezilya'da pazar yaratır kendine. Bi şekilde okuturuz zorunlu olmasa da.Cuesta zorunlu satınalma değilse kötü olur