Pideyi kastetmiştir lahmacun değilde

Yabancılar çok kıyaslıyor ikisini, artık her çeşit pide yapıldığı için.

Lahmacunla pizzanın alakası yok çünkü, net.
Yok ya gsmedyanin idman sonrasi sorusu lahmacun mu pizza mi diye

Onun muhabbeti

Torreira kaana" lahmacun mu? Sen nerde pizza yedin?" Diyor falan.

Lahamcunla pizzayi karsilastiran medya ekibi hata yapmis.

fenerin bu sezon tek sivrilen topcusu a.brown .. Onu da dun gorduk iste adam gibi sag bekle orta sag ic oyuncusu savunma yapinca adim attirmadilar..Aslinda gelmek istedigin nokta farkli biz ereni sol kanat oynattik 2 de gol atti ama gunumuzde kanat oyuncusu sadece tac cizgisini kullaniyorsa hicbir ise yaramiyor maalesef ice kat edebilme yetenegi de olmali tek yonu savunmak cok kolay..
Defolari olsa da wing back olarak bu isi ligde en iyi becerek oyuncu a.brown onu da dun paspas ettiler.. Umarim hoca 2 gole aldanmaz jakobs-eren isini mecbur kalmadikca tekrar tekrar denemez.. Bu diziliste Yunus ve Sane acayip sıkısıyor Erende kreatiflik olmadigi icin yunus zaten bir yerden sonra devamli Saneye yakin oynamaya calisti..
Benim Zaniolodan da umudum yok BAY'in v gittigi senaryoda Zanioloyu da gonderip mutlaka +2ye uygun bir kanat takviyesi yapilmali.. Hem bu sayede Bissouma icin de yer acilir

Ali naci tutturuyor bu sene türkiyeden 23 yaş altı operasyonu olabilir dedi bu isim Antepteki cocuk olabilir
Söz konusu beyefendi tutturmaktan ziyade tutuyor da terbiyemi bozmak istemiyorum ilk Dursun dönemi bittiğinde Ali Naci de bitti

Aral’ın takımdan isim çıktıydı geçen Zanioloyu satıp Bissouma çekip Aral’ı da kanat yedeği olarak mı alacak bizimkiler acaba

Söz konusu beyefendi tutturmaktan ziyade tutuyor da terbiyemi bozmak istemiyorum ilk Dursun dönemi bittiğinde Ali Naci de bitti

Dün sabah eboue ve drogba görüş bildirdi dedi akşam singo aynısını dedi ondan dedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pideyi kastetmiştir lahmacun değilde

Yabancılar çok kıyaslıyor ikisini, artık her çeşit pide yapıldığı için.

Lahmacunla pizzanın alakası yok çünkü, net.
Alakası yok da denemez bence hepsi aynı formülün farklı coğrafyalardaki yorumu gibi çünkü.

Pide, Pita, Pitta, Pizza

Hepsi antik dönemden gelmiş ekmek üzerine çeşitli malzemeler eklenerek yapılan yiyeceklerin genel adları. Lahmacun da benzer anlamın Arapça versiyonuydu diye hatırlıyorum.

Bugün işte yine bunaltıcı rezil bir gün sadece acil bir kaleci transferi moralimi düzeltebilir

Geri
Üst Alt