hakanı almak her türlü mantıklı

bu sene olmazsa seneye hem yerli kuralı daha sıkı hale gelecek hem barışın gitme ihtimali daha yüksek olacak

bissouma ve hakan iki sene üst üste maliyet yapmak yerine basıp hakanı almak çok daha iyi olur eğer onu da opsiyon işiyle kotarabilirsek

farklı oyuncular da olsa hakan da bissoumadan aşağıda bir oyuncu değil

bu yerli konusunu çok savsaklıyoruz sonra barışın filan şantajlarına maruz kalıyoruz
hakan çöpünü sokmayacağız bu kulübe

allah korusun bu ihtimalden

barış-bissouma nerde

zaniolo-ilkay nerde

yabancı olayı hiç olmasa dahi barış gittiğinde iyi bir kanat almak gerekir

orta saha konusuyla hiç alakalsı olmaması gereken bir şey bu

barış sonrası zanioloya güvenip bu kadar maliyet riske edilemez

barışa bizim seviyemizde değil diyodu biri geçen gün ya aklıma o geldi sebepsiz

Halugun bi bilgisi olsa bissoumayi benden önce söylerdi,okan hocanın oyuncuya özel ilgisini

Hatta mevzu şu ki hocanin 2022 yazında tanımladığı ortasaha profili biraz da bissouma.hep istediği tarzda biri

Barışın mücadele gücü hariç abartıldığı kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray Barışsız da şampiyon olur. Avrupa'da başarı için de Barış gerekli değil. Takım oyunu gerekli 2000'deki gibi. Geçen sene Osimheni delirttiği saçma sapan en az 10-15 maçı vardır herifin. 40 milyon bu kadar vasat teknikli biri için uçuk para.

En kötü sallai yollarsın genç sagbek+yerli sagbek aldığında

Okan hoca kaleci olarak genç oyunculara çok sıcak değil bence, Lammens’e çok sıcak baktığına da inanmıyorum, önceliği o olsa daha önceden girişim yapardık

Barışın mücadele gücü hariç abartıldığı kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray Barışsız da şampiyon olur. Avrupa'da başarı için de Barış gerekli değil. Takım oyunu gerekli 2000'deki gibi. Geçen sene Osimheni delirttiği saçma sapan en az 10-15 maçı vardır herifin. 40 milyon bu kadar vasat teknikli biri için uçuk para.
tam tersi avrupada başarı için tam olarak barış gerekli

lisede 2 ay torino geçmişim var , yanında kaldığım arkadaşa sordum singo yu .

kazma bir bek olarak asla düşünmeyin yeni " Maicon " olarak piyasaya çıktı dedi , herkes onun gibi olacağını düşünürken stopere çekilmesi sürpriz olmuş onlar içinde

juve çok istemiş zamanında ama aynı şehrin takımı oldukları için satmamışlar.

Geri
Üst Alt