Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    83
  • Bu anket kapanacak: .
Bissouma olmazsa alternatifi varmi? Kim bu alternatif? hakan denmesin alakasiz topcular

Ama illa orta saha alinmali hemde bissouma tarzinda fransaya baksinlar illaki vardir orda

lisede 2 ay torino geçmişim var , yanında kaldığım arkadaşa sordum singo yu .

kazma bir bek olarak asla düşünmeyin yeni " Maicon " olarak piyasaya çıktı dedi , herkes onun gibi olacağını düşünürken stopere çekilmesi sürpriz olmuş onlar içinde

juve çok istemiş zamanında ama aynı şehrin takımı oldukları için satmamışlar.

Herif zaten torinoda kanat brk gibi oynamis 100 tane maci var..Bence bizim takimda rahat rahat bek oynayabilir stoper oynadigi mac sayisi bek oynadiginin yarisi kadar

Ilk günden beri baris satılsın diyenlerin soylemlerinde art niyet aramaya başladım

dogru heriflere gidiyoruz aslinda

almagi beceremiyoruz

gecen yaz due ynen dedic i istemistik

hatta simdi dedic in takim arkadasi rios u da istemistik malum

hepsi de yilan topcu hüviyetine bürünmüs
Dedic hakikaten çok yetenekli çocuk. Yaşı da genç. Tam yatırımlık adamdı.

Kaleye 15 m bonservis 8 m maaş ile 32lik Ederson alınıp, bu sebeple orta sahaya Bissouma alınmayacaksa eğer;

Orta sahaya Bissouma'yı alıp, kaleyi Günay-Bilal Bayazıt yapmaya razıyım.

Bissoumadan bagimsiz Ederson icin bu kadar maliyete girmeyi sacma buluyorum..Risk alalim ama genc kaleciyle alalim..En kotu senaryo zaten ligi goturebilecek Gunay var..
Aslinda bizim ana hedefimiz kaleden bagimsiz Zanioloyu gonderip Bissouma cekmek olmali..
Zaten Zaniolo olmasa bile Yunus- Sane- Baris - Sallai gayet yeterli bir kanat rotasyonu..Barisin durumuna gore de +2 ye uyacak bir genc kanat takviyesi yapilir..
Su an fazlaligin Zaniolo oldugunu idrak edememeleri akil almaz bir olay..Adam 2 yildir istanbula ugramadan kaciyor resmen 2 guldu neselendi diye hemen takimda kalsin deniliyor

Ilk günden beri baris satılsın diyenlerin soylemlerinde art niyet aramaya başladım

R.tas niye boyle bir algiya kapildin ? Ortaligi karistiran Baris zaten huzursuz topcuyu istemeyenlere ben saygi duyarim..
Sahsi fikrim umdugumuz teklif gelmezse bir sekilde kalsin tekrar motive edilsin ..
Simariklik yapti diye de ederinin altinda satacak degiliz

Singo bu gün antrenmanda olur mu acaba? Sağlık kontrolünden geçti mi?

gidin 30-50 milyon arasına herhangi istediğiniz kanadı getirin barış'ın yerine koyun %80-90ı barışın yaptığı etkiyi yapamaz

yüzü eskiyince değer bilmeme mevzusu baydı artık gerçekten, brezilyadan no name adam gelse 2 video izleyip yunusu barışı kesecek insanlar komedi
Bu saçmalıkları yapmasa kimse Barış'ı satalım demiyordu ki. Mecbur kalıp satacağız satarsak.

Lammens yada genç bir kaleci/günay ve yerli kaleci- Barış kalır-Bissouma alınır Zaniolo kalır.. bissumaya para basılacaksa kesinlikle soru işareti olmamalı.. mental ve fiziksel durumdan daha önce çok başımız ağrıdı.. isim olarak en çok istediğim oyuncu ama katkı vermedikten sonra tırıvırı.. hazır biri gelsin onun yerine.. ayrıca barış kesinlikle ayrılmamalı hakedişi verilmeli hem barışa hem yunusa...

R.tas niye boyle bir algiya kapildin ? Ortaligi karistiran Baris zaten huzursuz topcuyu istemeyenlere ben saygi duyarim..
Sahsi fikrim umdugumuz teklif gelmezse bir sekilde kalsin tekrar motive edilsin ..
Simariklik yapti diye de ederinin altinda satacak degiliz
Aynen doğru dusunce bu zaten ama nedense bizim çoğunluk aptal taraftar kitlesi sanki eli güçlü olan kulup değilmiş gibi satın gitsin modunda ,surada 4 5 gun sure var yerini doldurma ihtimalin hic yok ve oyuncu yerli
Ama bizim amip kitle boş boş konuşuyor, 50 milyon ve keçi payını verirlerse tabi satılabilir ki hiç sanmıyorum, devlet destekli arap kulubu değilmiş bunlar
Barisi kazanmaya bakmalıyız, illa diretirse kadro dışı bırakırsın kaybeden kendisi olur ,bukadar basit aslinda olay

Geri
Üst Alt