Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Bissouma da acaba fiyat dusurumek icin bizimkiler yalandan geri vites mi atti ki

Bisso'nun son durumunun iyi olmadığını adı daha tam geçmezken buraya yazmıştım.

Herkes kadar sıcak değilim diye fakat bence orta sahada sayısal olarak o kadar eksiğiz ki kim gelirse gelsin kabul modundayım.

Hem yaşam tarzı hem de yaşının da ilerlemesi ile birlikte gelen sakatlık sorunları Bissouma'yı eski bildiğimiz halinden uzaklaştırdı.

Geçen sene Spurs orta sahası sakatlıktan dolayı iflas etmesine rağmen doğru düzgün süreler bulamadı.

Ligde aldığı toplam süreyi 90 dakikalık ortalamasına bakınca 15 maç yapıyor. Cidden çok düşük rakam.

Bu yaz hazırlık dönemini de hiç iyi geçirmediği bir gerçek. Riskli bir transfer o yüzden normal opsiyon ile kiralanması en makul tercihti.

Olmuyorsa çok zorlamaya gerek yok ama oraya mutlaka bir adam gelmeli ve bence birazda uzun boylu olmalı.

Lemina geldikten sonra rakiplerin uzun vurdukları toplara artık stoperlerimiz öne çıkıp kafa vurmak için savunma çizgisini bozmuyor.

Geçen yıl ligin ilk yarısında en az bu şekilde 10 gol yedik. Lemina sonrası bunları yaşamadık o yüzden daha uzun bir orta saha tercih edilirse bence daha iyi olur.

Onyedika önceden beri takip ettiğimiz bir adam ara ara adı çıkıyor ama oturup Club Brugge maçı izlemedim. Umarım iyi bir tercih olur.

Bissouma beklemedeymis

İptal yok

Milan 2 ayda jashariyi zor aldı bruggedan.onyedika her açıdan imkansiz.hem aradigimiz profil degil hem 25 isteyecekler hem clye gidecekler

hakan baya rezil 1 karakter bu arada ya

yakıştırmıyorum bizim takıma

Geri
Üst Alt