- 9 Temmuz 2011
- 34.378
- 29.302
- 2.533
Hakan şubatta 32 olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sagbek oynayabilen stoper geldiğine göre adını Feribum Singo yapsanaLeeds ne demek?
Valla verilere göre statslara göre adam dunya yildizi ama biz begenmiyoruzHakan’ın üstün olmadığı orta saha çıkıyor mu şu kıyaslarda
Herif herkesten daha iyi çıkıyor, sistem takımında daha dar alanda oynuyor diye mi bilmiyorum da
Ruh ikizini buldum. Tam senlikDefolsun
barışı bağrımıza basalım diyen yok da hayırdır neom 120 senedir kanlı bıçaklı olduğumuz bi takım mıHakana hain diyenler Barışı bağrımıza basalım demesin
Nasıl alacağız 10 milyona İnter ne diyor bu işe mesela? Kusura bakılmasın ama doğru haber olduğunu düşünmüyorum.Burhan Can Terzi:”Galatasaray şu an isterse Hakan’ın bonservisini 10 Milyon Euro’ya alabilecek durumda. “
Sırtımızdan vuranlar sıralaması yaparsakBaris satılmalı hakan tesislerin önünden bile geçmemeli
Sara'nin yerine koy. Onun yaptıgı neyi yapamaz? Duran top ise neredeyse aynı seviye, pas desen daha iyi, şut desen çok daha iyi, mücadele desen eksiği yok.Her şeyi bir kenara profil olarak bakalım hakan bizde ne yapcak? Nerede oynayacak bize fizikli adam lazım 17k mesela klasik 6 dır ama taş gibi fizikli adam durdurur orada geleni. Bissouma onun kadar degil ama kesicilik var hemde topla çok iyi gider vs. Hakan ne yapacak oyun kurmaktan baska o konuda hiç sıkıntımız yok ki.