Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.764
- 44.981
- 2.388
tmm 2 milyon gidiyor bişey değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tmm 2 milyon gidiyor bişey değil
Bu maaşa bir daha transfer yapma ihtimali yok gibi bir şey. Tutarsa GS efsanesi olarak kariyerini bitirir zaten.önemi yok ya
kaça satcan ki
Bunların sahibi ABD'li mi acaba? Dolar üzerinden yürüdüyse pazarlıklar o zaman böyle küsurat olabilir.Monaco da kaldığı süreyi saniyesine kadar hesaplamışlar herhalde..
230,77 Euro nedir yav..
sn bardakcı hususundaki söylemleriniz heis
Bunların sahibi ABD'li mi acaba? Dolar üzerinden yürüdüyse pazarlıklar o zaman böyle küsurat olabilir.
Kardan pay bir şey değil ya. Hatta keşke %25 kardan pay verip bonservisi 20-25 arasına indirilseydi.tmm 2 milyon gidiyor bişey değil
Monaco Avrupa'da yabancılara satılacak son kulüptür herhalde..Bunların sahibi ABD'li mi acaba? Dolar üzerinden yürüdüyse pazarlıklar o zaman böyle küsurat olabilir.
Golumuzu osimhenmi atti reissonra bi uyandın real 6-1 gs ne yazık ki
Osimhen'de de var ama onlar açıklanmıyorEee bonus filan yokmus.
Burak Elmas dönemi bir süre yapıldı, herkes açıklayın diyordu zaten. Şeffaflık iyidir. Fb yönetimi değişse gelenlerin uğrayacağı şoku düşünemiyorum örneğin.Onlarda bizim gibi sorgulayan genel kurul yok Dursun açıklamasa tefe koyarlar. Biz açıklamasak bile 2.gün ayyuka çıkartırlar sağda solda maaşları. Bu kulüp böyle diğerleri ile kıyaslamamak lazım Onatım.
Yabancılar vergi ödemiyor1.9 milyon euro brüt lakin Monaco'da vergi olayı Fransa'nın diğer kulüpleri gibi diye hatırlıyorum ya düşüktü yada net alıyordu oyuncular 1.9 net olabilir.
Golumuzu osimhenmi atti reis
Rus bir herif aldiydi zamaninda hala o mu bilmiyorumBunların sahibi ABD'li mi acaba? Dolar üzerinden yürüdüyse pazarlıklar o zaman böyle küsurat olabilir.