Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Boyuna fiziğine rağmen tekniği çok iyi diyorlar 1 tane uzaktan şut golü bir tane de barcolaya riskli yerde attığı manasız bir çalım dışında highlight yok muhtmelen bizde kendisine atılacak olan ilk 10 uzun topun 5ini kontrol bile edemeyecektir. Bu transferi onaylayanlar büyük ihanet içerisindedir

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi imrendigimiz alman, İtalya, vb Avrupa'nin orta sıra takımlarının vay be nasılda çat diye parayı basıp alıyorlar olayına eristik. Onlar yüksek bonservis ( yıldız oyuncu değilse) düşük maaş ile ilerliyorlar. 3 yıldır Avrupa'da oyun olarak pek istediğimizi alamasakta, hava ve pr olarak ciddi şekilde herkez bizi konuşuyor. Yönetim en azından bu olayı fırsata çevirip, maliyetlerinize destek olacak yurtdışında iyi firmalardan sponsorluklar için çalışma yapma harika olur. Yurt içi sponsorluklara asla guvenmemeliyiz.

çok özel bir topçu aldık sanırım

bu singo naif bir çocuk çok belli

trye alışamayabilir bu şimdiden söyleyeyim

berkanla kanki olur

başka fransız yok takımda
Jakobs ile takım arkadaşıydı zaten. Jakobs Lemina Sara Osimhen üzerinden direkt entegre olur. Ayrıca İtalyancası vardır diye düşünüyorum temel seviyede.

çok özel bir topçu aldık sanırım

bu singo naif bir çocuk çok belli

trye alışamayabilir bu şimdiden söyleyeyim

berkanla kanki olur

başka fransız yok takımda
jakobs ve Lemina var Fransızca bilir bunlar. Kaynaştırmaları lazım takıma bana da içe dönük bir çocuk hissiyatı verdi yırtık değil öyle jakobs, Sara, Lemina gibi.

Boyuna fiziğine rağmen tekniği çok iyi diyorlar 1 tane uzaktan şut golü bir tane de barcolaya riskli yerde attığı manasız bir çalım dışında highlight yok muhtmelen bizde kendisine atılacak olan ilk 10 uzun topun 5ini kontrol bile edemeyecektir. Bu transferi onaylayanlar büyük ihanet içerisindedir

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt