Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Şu kuradan sonra tartışmasız tecrübeli bir kaleci gelmeli artık. Sommers bile iş görür

Donnarumma alınacaksa Yusuf yerine umkown ciğeriz u23 bir orta saha bile okeyim ben
Donnarumma yı çekmek zorundayız artık

Haydi yönetim pamuk eller cepe transfer lazim en az 24. Olmak icin daha kaleci stoper orta saha gerek

Abi yusuf denen vasıfsızla jelert denen uçurtma ile city liverpool maçın sonradan mı sokacaksın. Birini kale arkasından kazırız diğerini 20 saniye bile oynayacağını zannetmiyorum.

Abi ş.ligi sadece ş.ligi ile ilgilendiren olay değil. Oyuncuların yorulma durumu lige etkisi bunlar önemli.
3 yabancı 1 yerli bulup getireceksiniz

Dursun Özbek: "Son derece başarılı olacağız, ona göre takım kurduk. 1-2 ufak eksiğimiz olabilir, onları sonuçlandırmak için çalışıyoruz."

Anladığım, u23 bir kaleci olursa, bir transfer daha var. Bu arada tff başkanı, Liverpool eski Liverpool değil dedi yaa😂😂😂
Deve dişi takımlar gelmemiş miş miş… hay senin gibi bir başkana..

Anladığım, u23 bir kaleci olursa, bir transfer daha var. Bu arada tff başkanı, Liverpool eski Liverpool değil dedi yaa😂😂😂
Deve dişi takımlar gelmemiş miş miş… hay senin gibi bir başkana..

Bilerek yapıyor bu herif... Kuradan önce tasarlamıştır bu lafları...

1-2 ufak eksik dediği en kritik yerler orta saha ve kaleci.

Ulan orta sahan cacık olursa senin içinden geçerler. Günay manchester city liverpool maçlarında bir hatalı gol yese psikolojisi alt üst olur.

Ben günayla devam diyordum ama bu takımlar içimizden geçerler acil takviyeler lazım.

Geri
Üst Alt