Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Okan hocayı hepimiz tanıyoruz değil mi

Liverpool ve City maçlarına kurtuluş savaşıymış gibi çıkarız, 65-70 dk ağızlarına kadar BASACAZ

VURUN KIRIN LAN

ACAYİP GAZA GELDİM

Bugün bir yerde dinlemiştim. Lig arasında Afrika Kupası var. Osimhen, Jakobs, Singo ve Lemina'nın ilk devrenin son maçını, aradaki iki ztk ve iki süper kupa maçını kaçırabilecekleri konuşuluyordu. Hatta Afrika Kupası'nda Osimhen'in finale kadar gitmesi durumunda hemen ara dönüşündeki hafta CL maçı varmış. Onu da kaçırabilir deniyordu.

ztk önemli değil de süper kupa maçlarında kesin yoklar gibi. Ayrıca dönüşteki CL maçı da önemli.

yabancı sınırımız dolmuş olacak kaleci ile kavukçu beklentiyi düşürmüş iyi yapmış sonra şov yapıp alamayabiliyorlar alırlarsa sürpriz olur

Şimdi bin tane laf yemek istemiyorum ama bu takıma çok acil çirkefin tillahı bi orta saha alınmalı Emre B. gibi

Bu gece herhalde görüşmeler oluyordur şu an. Kaleci ve orta saha işini halletmeliyiz artık. u23 1 tane kiralama+ opsiyon fırsat çıkarsa çok iyi olur.

Ha sen sarayı satarsın hakani alirsin. Ekstra bissouma gibi sert bir adam alırsın ozaman olur

Okan hoca için muazzam bir gövde gösterisi vakti ve şansı geldi

Eğer acayip skorlar sonuçlar almayı başarırsak 4. yılın sonunda Fatih hocayı İtalya'ya uğurladığımız gibi kendisini seneye PL'ye uğurlayabiliriz

Çünkü büyük takımların baktığı en önemli şeylerden biri büyük oyuncuları yönetip yönetemediği ve bi bakacaklar ki bu adam Osimhen, İcardi, Sane gibi oyuncuları yönetiyor

City ve Liverpool ligde kafaya oynayacaklar. EPL kolay mac olan lif degil, bi kotu formlarina denk gelirsek ingilizlere ters gelebiliriz gayet.

İs hocada bitiyor. Bunlara %100 konsantre olup, bodo maci RFS gibi gorurse gene Lige doneyim modunu acar.

Fikstur onemli hem bjk hem fener deplasmanlari oncesine ne geliyor acaba

Hala zaniolo deniyo

Singo sagbek oynayacaksa sallai ne boka yarayacak cl maclarinda?önde mi oynatacağız yoksa askerinizi

Bence iyi kura oldu.sallaiyi da goruruz.sonra vasatlik sevdanız biter belki

Vasat kafalara göre geldi kura.aglayin durun
Singo sakatlanirsa/cezali olursa sag beke takim eleten kaan mi oynasin?

Geri
Üst Alt