Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
hakan ç işinde duygusallığı kenara bırakırsam burnu sürtülmüş hakanı alacaz bir nevi. onun dışında bize lazım yalan yok 6-8i her türlü oynar. Leminayı çok severim ama tüm sezon ona güvenilmez sakatlık işi oluyor malesef. Artı olarak yerli bu konuda ligdeki y sınırında elimiz rahatlıyor.

“Marotta'nın Türk televizyonundaki yorumları Çalhanoğlu'na değil, Taremi'ye yönelikti. Ancak Nerazzurri başkanı, Çalhanoğlu'nun Inter'in hem bugünü hem de geleceği için önemli bir oyuncu olduğunu belirtti.”

LAN BUNU YENI GÖRDÜM BIR MI

Musap kaşınıyon haberin olsun, forumda haberi var adamın konuşması eksik belirtildi düzeltti sonrasında. o konuda yorumun var kaç sayfadır millet konuşuyor. nerden olumsuz bir şey bulurum diye ıkınma artık. yalvar yakar foruma ıqsuz takılmak için döndüysen suyun ısınıyor haberin olsun.

Musap kaşınıyon haberin olsun, forumda haberi var adamın konuşması eksik belirtildi düzeltti sonrasında. o konuda yorumum var kaç sayfadır millet konuşuyor. nerden olumsuz bir şey bulurum diye ıkınma artık. yalvar yakar foruma ıqsuz takılmak için döndüysen suyun ısınıyor haberin olsun.
Sert erkek

“Marotta'nın Türk televizyonundaki yorumları Çalhanoğlu'na değil, Taremi'ye yönelikti. Ancak Nerazzurri başkanı, Çalhanoğlu'nun Inter'in hem bugünü hem de geleceği için önemli bir oyuncu olduğunu belirtti.”

Trtsporda bizzat hakan üzerinden sordular sallıyor.

Musap kaşınıyon haberin olsun, forumda haberi var adamın konuşması eksik belirtildi düzeltti sonrasında. o konuda yorumum var kaç sayfadır millet konuşuyor. nerden olumsuz bir şey bulurum diye ıkınma artık. yalvar yakar foruma ıqsuz takılmak için döndüysen suyun ısınıyor haberin olsun.
Isle yemek yiyordum, odaya gectigimde gördüm. Konuyu sonra gördüm valla

Sallai ile sağ bekte bizi rezil ederler diyen yeni nesil bebelere, 2012-13’de Riera ile yapılan şovu bilen gurmeler kıçıyla güler.

İspanya milli takım sol kanat adamını sol beke çevirdik, üstelik Sallai gibi dinamik de değildi. Çeyrek final gördük, neredeyse Real’i eliyorduk.

Geri
Üst Alt