Okan Akcay
Kırmızı Üye
- 18 Ocak 2011
- 1.281
- 1.024
- 1.413
Aklıma Orkun Kökçü'nün imza töreni kutlamaları bayramı eğlencesinin görüntüleri geldi de kahkaha attım yaaahahahhaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aral Şimşir bugün de atmış golünü. Yusuf’la değişelim, yerli kanat alternatifi olarak almalıyız
Böyleyse iyi 10-15Burhancan 10 milyona biter demişti dün
LAN BUNU YENI GÖRDÜM BIR MI
Sert erkekMusap kaşınıyon haberin olsun, forumda haberi var adamın konuşması eksik belirtildi düzeltti sonrasında. o konuda yorumum var kaç sayfadır millet konuşuyor. nerden olumsuz bir şey bulurum diye ıkınma artık. yalvar yakar foruma ıqsuz takılmak için döndüysen suyun ısınıyor haberin olsun.
“Marotta'nın Türk televizyonundaki yorumları Çalhanoğlu'na değil, Taremi'ye yönelikti. Ancak Nerazzurri başkanı, Çalhanoğlu'nun Inter'in hem bugünü hem de geleceği için önemli bir oyuncu olduğunu belirtti.”
Isle yemek yiyordum, odaya gectigimde gördüm. Konuyu sonra gördüm vallaMusap kaşınıyon haberin olsun, forumda haberi var adamın konuşması eksik belirtildi düzeltti sonrasında. o konuda yorumum var kaç sayfadır millet konuşuyor. nerden olumsuz bir şey bulurum diye ıkınma artık. yalvar yakar foruma ıqsuz takılmak için döndüysen suyun ısınıyor haberin olsun.
eski haline dön bu sürekli olumsuz pompala nerden çıktı seni tanımasam full böyle sanacam bırak şu işleri.Isle yemek yiyordum, odaya gectigimde gördüm. Komuyu sonra gördüm valla
Biraz gecen transfer dönemlerinden, cogu totem zateneski haline dön bu sürekli olumsuz pompala nerden çıktı seni tanımasam full böyle sanacam bırak şu işleri.
hasan renktaşta formda negatif haberler konusundaTrtsporda bizzat hakan üzerinden sordular sallıyor.
“Marotta'nın Türk televizyonundaki yorumları Çalhanoğlu'na değil, Taremi'ye yönelikti. Ancak Nerazzurri başkanı, Çalhanoğlu'nun Inter'in hem bugünü hem de geleceği için önemli bir oyuncu olduğunu belirtti.”