- 18 Mayıs 2011
- 19.478
- 10.214
- 1.688
Ağa rakiplerimizin neredeyse hepsi ilk 24 de. Atletico Liverpool falan durumu aman Allah ım… bir de 11 puanla dışarıda kalan var…
Allah yardımcımız olsun…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağa rakiplerimizin neredeyse hepsi ilk 24 de. Atletico Liverpool falan durumu aman Allah ım… bir de 11 puanla dışarıda kalan var…
Kalecide istatistikleri etkiler mutlaka ama futbol kalitesi kaleci icin inanilmaz farketmiyor olabilir yav bilemedim. Sansli olursak performans verirse ,belcika MT yaparsa banko teklif alacagin isme donusedebilir.benide maaş ve kontenjan işi düşündürüyor. Birde performansı düşüşte mi milli takımada alınmadı bir soru işareti tabi. biraz duygusal bakıyorım bizde tutanların uyrukları açısından. lammens daha mantıksal. maaşı az, yaşı küçük, artı kontenjana giriyor, kalitesi iyi deniyor. lammens de korkum belçika ligi gerçekten leş kalite. samatta, tetteh filan şov yapıyordu orda.
evet atletico yerine benfica veya monaco yerine diğerlerinden biri olabilirdi
ama yine de öldük bittiklik bi durum yok bence
usg yerine bilbao da gelebilirdi mesela
Geride bıraktığımız günler ne hissettiysem oldu
Kerem gol atar fb elenir dedim
Bjk elenir dedim
Bissoumada olumsuz haberler çıkar yalan da olsa dedim
Keremin transferi yatar dedim
ne zor ne kolay ya bizimki ortalama işte
UEFA Champions League: League phase draw | UEFA Champions League 2025/26
UEFA Champions League 2025/2026 league phase draw schedule confirmed. Find out who is facing who in UEFA Champions League 2025/2026 league phase.www.uefa.com
tüm takımların kuraları var diye işteLinki ne için attın? Yani bizim fikstür dışında görmem gereken bişi var mı orada?
Akanjikimi alıcez
İsmail kartal bosta mi?Kimi alacaklar? Atçıyı mı getirecekler acaba