Böyle diyorsun sonra özelden Şahin'e mesaj attırıp erkenden banimi acabilirmi diye bana mesaj yollatmayi biliyorsun. Daha yeni yasaklı kaynak olduğu için arkadaşlar 24 saatliğine atmış o da sistemden dolayı otomatik olmuş fazla uyarı aldığından dolayı son zamanlarda.

Bidakine erkenden bani açmayim ben o zaman ne diyem artık.

Aşkınla doğdu gönlümde bir rüyA
L
eyla’sız kalan Mecnun arar yoL
P
aylaştıkça çoğalır içimde kalP
E
llerinle güzelleşir her gecE
R
uhumda iz bıraktın, silinmez hatıralaR

A
y gibi ışık saçarsın bana her sabahA
L
al olur diller, hep yanımda kaL
T
utkulu kalbim yanar, bitmez şikayeT
U
mut oldun, yol gösterdin ey yolcU
N
azlı gülüşünle bahar gelir, ömrüm sensin caN

Kanal çıktığı için mi böyle oldu? Orada çalışmaya başladığı ve yavaşça izleyici kaybettiğini düşündüğü veya arttırması gerektiğini düşündüğü için mi? Sabah orta saha almayacak demiyor muydu kendisi? Bir de Cuesta KAP neredeymiş acaba?

Aşkınla doğdu gönlümde bir rüyA
L
eyla’sız kalan Mecnun arar yoL
P
aylaştıkça çoğalır içimde kalP
E
llerinle güzelleşir her gecE
R
uhumda iz bıraktın, silinmez hatıralaR

A
y gibi ışık saçarsın bana her sabahA
L
al olur diller, hep yanımda kaL
T
utkulu kalbim yanar, bitmez şikayeT
U
mut oldun, yol gösterdin ey yolcU
N
azlı gülüşünle bahar gelir, ömrüm sensin caN
Chatgpt degil sen iltifat etceksin

Haluk her haberinde patlamaya başladı tier 3 felan diyebiliriz

Böyle diyorsun sonra özelden Şahin'e mesaj attırıp erkenden banimi acabilirmi diye bana mesaj yollatmayi biliyorsun. Daha yeni yasaklı kaynak olduğu için arkadaşlar 24 saatliğine atmış o da sistemden dolayı otomatik olmuş fazla uyarı aldığından dolayı son zamanlarda.

Bidakine erkenden bani açmayim ben o zaman ne diyem artık.
Ban actirmak için bir numaraniz mail adresiniz var mı? Uzun süre bekliyorum sürekli kimseye de ulaşamıyorum.

Jelert'i de zorunlu satın alma ile satıp Cuesta işini nihayete erdirirlerse GS tarihinin en iyi satış dönemi olur. Bütün çöplerden kurtulmuş oluyoruz nerdeyse.

Geri
Üst Alt