Burhan Can en sonunda Hakan Ç.'yi bize getirtecek gibi.

Ederson
Singo Davinson Apo Eren
Torreira Lemina
Sane Sara/Yunus Barış
Osimhen
Şurada net göze çarpan mevkiler yedeksiz lemina ve sol stoper.

Şamp liginde dandik takımların hızlı atlet topçularından şok goller yemememiz için bu iki mevkiyi serisinden halletmemiz lazım.

yusufla jelerti yollamamalarının tek sebebi taraftarda genç fıiutbolcu transferi beklentisi olmasın diye! amaaaan birde onunlamı uğraşacağız diyorlar!

bunlar transfer dönemini fırsat olarak değil zulum olarak gördükleri için

bizde zulum çekiyoruz!!!

gerçekten bu anlayışın patlamama imkanı yok!

ama taraftar suçlu bunları çok rahat bıraktı!

Kaleci işi rafa kalkmış olabilir. Donnarumayı son güne kadar bekleyip olmazsa başka bir hamle yapılacak gibi görünüyor. Ayrıca +2yi de sadece lig için hamle yapılacak gibi duruyor, avrupaya yazamıyoruz sanırım zaten.
Devre arası bakarız bilinci de olabilir çok yanlış işler her sene aynı mallığı yapmaktan vazgeçelim bence yazılmasa da bir an önce gelsin ki uyum sağlansın.

Fazla rotasyon iyi değildir zihniyetinin sahibi cenk değil okan gibi görünüyor. Kontrol edemem diye düşünüyor ancak bu seni diğerlerinden güçsüz hale getiriyor. Kontrol edebileceğin tipte iki herif al o zaman abi. Hızlı genç kanat al, bir tane de fiziki genç kirala. Beşiktaşın ndour kirası gibi.
En azından total fizik kalitesi artsın.

Mallık yaşıyoruz resmen.

Penya+cuestayı döndürüp kapatsınlar yetti be

altyapı evladımızı sol açık için alabiliriz form durumu iyi gözüküyor

ulan bu sene heralde akıllanmışlardır son günlere bırakmazlar dedim ama yine yanıldım .

hiç mi değişmez kafanız arkadaş

kaleci ve 1 oyuncu getirirler şimdi en fazla , 2 kişi yazdırırlar avrupaya

yine eksik kadro yine hüsran olacağız gibi.

Cuesta yolcu diyelim ama bu isimler nedir :

Jelert
Yusuf
Kazimcan
Eyup

sunlarin Kemerburgaz'da hic isi yok, hepsini toplasan 1000 dakika sure cikmaz buradan. Ustelik iki tanesi de yabanci sayiliyor.

yusufla jelerti yollamamalarının tek sebebi taraftarda genç fıiutbolcu transferi beklentisi olmasın diye! amaaaan birde onunlamı uğraşacağız diyorlar!

bunlar transfer dönemini fırsat olarak değil zulum olarak gördükleri için

bizde zulum çekiyoruz!!!

gerçekten bu anlayışın patlamama imkanı yok!

ama taraftar suçlu bunları çok rahat bıraktı!
Okan hoca u23 planimiz var der

Yönetim yooo diyor. Bu yönetim rezil yönetimdir

Fenerliler sevincten cirit atiyor Baris gidecek diye. Fenerli menajerini mutlaka kovmali baska türlu af kabul edilemez. Hic mi kafan calismiyor Baris. Kesin fenerin de parmagi var bu isin icinde.

Geri
Üst Alt