Barış giderse Çalhanoğlu hamlesi kesin gibi.Barış forvete de alternatifti.Genç bir yabancı forvet de kiralanır.Zanioloya güvenilirse de kanat alınmaz.

1 senelik kariyeri olan adama bile 2.5 veriyoruz. Yerlilerin isyan etmesi çok doğal

Totondan atma.burhan, temmuzdan beri lammens var utd gundeminde.

Biz "olmus kaleci" gibi anlamadigim bir konseptte ederson inadina lammensi liste basi yapmadik.

Bence united temmuzda bitirebilirdi ama ayni ikilem bence orada da var "ulan donnaruma bize duser mi " diyebilir united.

Biz ederson almazsak city almaz cunku donnarumayi.

Bari Singo ile akanjiyi beraber alın bi onlarla anlaşmaya yakınız

Yusufu ver karagümrüğe gitsin yaw hem bok gibi kadroları var hem hocaları yabancı şans bulur

Hurma murma boşvercez artık
Bu tür hamleleri bizden yapmıyorlar ya, ama fesih edilsin çökmek için popo bile satarlar. Nasıl bir ziyniyet dönüyor bu menajer dünyasında çözemiyorum.
Hele eyüp nasıl böyle bir herife çökmek istemiyor onu hiç anlamıyorum. Bir tanesi gelse oynatayım maaşını karşıla dese bizimkiler hediye paketiyle gönderir.
Arda bile istemedi geçen 2.devreye 7 yabancıyla girdi herifler. Ahmedi alıp zayıflattığımız halde buraya bir yönelme olmadı.

Bizimkinde bir mallık var muhtemelen

sana icardinin sponsor işinin patladığını dursun özbekin o yüzden osimhen olayında sponsorlara çok güvenmeden hareket edin dediğini mi anlatayım şimdi

neye inanmak istiyorsan ona inan
Orada sponsor yok, yönetimdeki ve sponsor 4 kişi 1er milyon euroyu üstleniyor. Üstlenenlerden birisi bu batan kargonun sahibi galiba ve ödemiyor, onun ödemediğini de Dursun Erden’e yazıyor alacak diye. O da hala stat sponsorluk parasını ödüyor oradan düşüyorlar vs.

Üstlenenlerden birisi de Dursun benim bildiğim. Diğer 2 milyon euro iki kişide daha da, net bir imaj hakkı anlaşması değil oradaki.

Torino dönemi ile Monaco dönemi arasında net kalınlık farkı var orada da sağ bek değil kanat bek hatta 352 sağ orta saha gibi oynuyor.

Kalınlaşan adam aynı patlama gücünde olmaz

Bu sürecte ne kadar kalinlasmis olabilir ki admirim

Geldiğinde deneticem sana, ona göre bir çıkarım yaparsın kalınlığını.
Bu ne ya paso edepsiz bir takım muhabbetler

Bari Singo ile akanjiyi beraber alın bi onlarla anlaşmaya yakınız
Mumkun durmuyor. 1 defans 1 kaleci ile kontenjani doldurup, jelert yusuf zaniolo durumlarina gore uefaya yazmadan hesap kitap olabilir ama 7 gun kala o isler bence cok zor.

O gereksiz +1 haftada sallai gibi avrupaya yazmadan yapabilirler belki eger transfer kapanmadan bu 3luden birisini gonderirlerse.

Orada sponsor yok, yönetimdeki ve sponsor 4 kişi 1er milyon euroyu üstleniyor. Üstlenenlerden birisi bu batan kargonun sahibi galiba ve ödemiyor, onun ödemediğini de Dursun Erden’e yazıyor alacak diye. O da hala stat sponsorluk parasını ödüyor oradan düşüyorlar vs.

Üstlenenlerden birisi de Dursun benim bildiğim. Diğer 2 milyon euro iki kişide daha da, net bir imaj hakkı anlaşması değil oradaki.

hala hakan ihtimali var diyor muhabirler

Geri
Üst Alt