Haluğun bir halt bilmedigi konusunda fikir birligine varalim derim. Herif tam temcit pilavcısı. Çikıyor çıkiyor yeni bir şeymiş gibi soylediği seyleri tekrar tekrar haber olarak veriyor.

Galatasaray ile anlaştığı söylenen Wilfried Singo'nun 2024/25 sezonu lig performansı(ortalama):

🥈 13.95 Top Kazanım
🥉 3.41 RS Top Kazanım
🥉 1.86 Yerde Kazanılan Ofansif 1-1
5 <> 4.91 Karşı Presle Top Kazanım
5. <> 9.14 Kazanılan İkili Mücadele
6. <> 1.68 Progresif Koşu
6. <> 0.68 RS Araya Girme

ℹ️ Stoper oyuncuları arasındaki sıralamasını göstermektedir.

Franko'dan sonra bu istatistiklere bakmaya korkar oldum

Marsilya, Rabiot'un yerine Real Madrid'den Ceballos'u transfer etmek istiyor. (L'Equipe)

bence singo'yu sağ bek olarak görüyoruz. stoper de oynayabiliyor ve bir gün 3'lü oynarsak stoper olarak kullanabiliriz dediğimiz bir sağ bek olarak.
Katılıyorum bir de bir çok kişi Sanchez sakatlanırsa ne olacak diyorduk mesela? Singo onun yerinede oynayacak bu durumda sağ bek Sallai olacak. Aslında bizim yerli TR yetişme bir sağ beke de ihtiyacımız var ama Zeki Çelik dışında iyi bir isim yo o da iyi para istiyor sanırım.

Manchester City ile Donnarumma arasında herhangi bir anlaşma sağlanmadı. PSG ile de henüz anlaşamadılar.

Ederson'un takımda kalması isteniyor. Ederson da kalmaya sıcak bakıyor.

Donnarumma ile ilgilenen diğer kulüp Manchester United ise Lammens ile anlaşmak üzere. (Sky Sports)

haluk'un dediklerinden anladığımız sağ bek ve kaleci için bonservis verilecek. sol stoper ve orta saha kiralanacak büyük ihtimal 2003 ve sonrası doğumlu olacaklar.

Benim kalecilik görüşüm nettir. Öncelike yan toplarda iyi olacak, mentali kuvvetli olacak ve libero gibi olacak. Diger ozellikler hemen hemen her kalecide eşittir. Işte 1 metre sağına soluna giden topları kurtarması gibi veya üstüne gelenleri veya karşı karşıya. Extreme gördüğüm 3 - 4 kaleci oldu, Czezh ,Neuer Courtois filan.
Şu Suzuki denen eleman gelmemeli. Her yan top tehlike olur.

Geri
Üst Alt