Targutay Sabancı
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 11.129
- 7.907
- 1.898
Minnesota mi north dakota mıBen begenmiyorum sahsen. Bos bos dolanan Berkan gibi bir sey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Minnesota mi north dakota mıBen begenmiyorum sahsen. Bos bos dolanan Berkan gibi bir sey
Zolakis fb ne alaka lanTzolakis'in Fb formalı fotoğrafını görünce sen temsili reis yav
![]()
Atubolu!
Muazzam kaleci, muazzam potansiyelsen niye o herifi beğeniyon ağbi
pek ii bi kaleci gibi gelmedi bana
İstediği 1 kaleciyi hem kendi Takım'ının almaması hem de rakibinin almasına böyle 1 tepki verebilir diye düşünmüştümZolakis fb ne alaka lan
Bok gibi kaleci mpc gibi atlıyor toplara. Çıkma özelliği de sıfır.Atubolu!
Bunlar önceden de olan transferlerdi, bunlar dışında bir ton ucuza transfer de oldu.Olaya sirf defans oyunculari uzerinden yorumlamadim, genel olarak piyada yukselis var son 2 senede. EPL disinda soyle aklima gelenler;
Álex Baena > Atletico 42 milyon euro
O ayni Villarreal gidiyor 29 milyon euroya Renato Veiga'yi aliyor
Tilman > Leverkusen 35M €
Concaicao > Juve 32M €
Ama defans oyuncularina gelirsek, orada Feyenoord'dan Atletico'ya giden Hancko var, bedeli bonuslarla beraber 30M€
Beukema > Napoli 31M €
Dun Leverkusen Bade'yi aldi 25 milyon euroya.
Roma mesela Wesley'i aldi 25 milyon euroya.
Böyle mi heis?tzolakis-lammens dışında kaleci istemediğimiz hususunu gündeme bomba gibi düşürelim
Cikma özelligimi sifir? Ben 2-3 senedir her hafta yanlis siyahi kaleciyi mi görüyorum freiburgdaBok gibi kaleci mpc gibi atlıyor toplara. Çıkma özelliği de sıfır.
Evet mesela Sanchez'i biz Temmuz ayinda almak isteseydik 20 milyon euroya falan patlayacakti galiba ama son gunlere kalinca 9.5'a aldik. Ama bunun garantisi yok ki, yarin diyelim X bir oyuncu icin bekledik fiyati biraz daha dussun diye sonra baktik alamadik veya baskasi aldi. Son gune beklemek her zaman o firsati dogurmuyor.Bunlar önceden de olan transferlerdi, bunlar dışında bir ton ucuza transfer de oldu.
Haziranda 25 istenen Bissouma şu an 10 m eurolara düşecek mesela, Torreira ve Davinson’u sen böyle aldığın için o fiyatlara geldi.
Atletico Barca Real kıstas değil, İtalya’da en pahalı transfer Milan’ın aldığı Joshari mi ne 35 m euro mesela.
Inter Lookman gibi adamı alamadı 40 üstü vermediği için vs vs
Muazzam kaleci, muazzam potansiyel
Son maçta yediği üçüncü golü gördün mü normalde tüm kaleciler çıkar o pozisyonda çizgide bekleyip yedi golü.Cikma özelligimi sifir? Ben 2-3 senedir her hafta yanlis siyahi kaleciyi mi görüyorum freiburgda