Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.657
- 44.800
- 2.388
yarın şu olay netleşmeli artık önümüze bakamıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Neom'a değil de bir Avrupa takımına vereceğiz gibi kendisini.muhabirler hala barışın gitme ihtimali kalma ihtimalinden fazla diyor
hem berk hem ferhat kızıltaş böyle dedi
Her mac böle. Yapacak birsey yokçok alçak gönüllü normalde müthiş de karakter aslında
sahada top gelmediğinde ekstra deliriyor
Adımı Naci Transfer Bekleyen yaparmısınızadımı cafer günay güvenç yapar mısınız
Adımı Naci Transfer Bekleyen yaparmısınız
Kesinlikle üstadNöbete twit atmak neden illegal hissettiriyor ya her an biri çıkıp „yAsAkKkk“ diye bagiracak diye korkuyorum sonra vazgeçiyorum kendi kendimle değerlendiriyorum okuduklarımı
Nöbete twit atmak neden illegal hissettiriyor ya her an biri çıkıp „yAsAkKkk“ diye bagiracak diye korkuyorum sonra vazgeçiyorum kendi kendimle değerlendiriyorum okuduklarımı
Korkudan artik sadece emin oldugumu atiyorum, bos banlar yemekten biktimKesinlikle üstad
Twitter yikiliyor su an mesela ama korkuyoruz paylasmaya
Ayni his bendede var her kaynak yasakli gibi geliyor artikNöbete twit atmak neden illegal hissettiriyor ya her an biri çıkıp „yAsAkKkk“ diye bagiracak diye korkuyorum sonra vazgeçiyorum kendi kendimle değerlendiriyorum okuduklarımı
Dm den gönderde kolpaya bir güleyim ihtiyaçim olduguna karar verdim suanKesinlikle üstad
acur: akanji var singo var sanchez var apo var kim oynayacak?Akanji de gelsin Singo da
Kiralık Mbappe söylentilerine ne diyorsun mesela?Kesinlikle üstad
Hayırsusarmisin