Resmen davinsonun Tottenhamdaki hakini anlatnis Monaco taraftari..Davinson da tavan olarak cok yukarida basit hatalari yuzunden bize dustu..
Yalniz baya baya sag bek isteyen varmis Singoyu hep Vandersonla Tezeyle falan kiyaslamislar
Davinson'un hatalarının çoğu rakibi küçümsemesi ve aklında 3 - 4 hamle olunca hangisini yapayım derken sıvaması. Mesela çoğu topu sadece havaya dikse hata sayısı çok azalacak ama illa ya çalım atayım ya da verimli pas vereyim derdinde.
Singo da aynı ise konuşarak hatalar yarı yarıya azalır

SL'de umarim İngilizlere ve Barcaya denk gelmeyiz ..Gercekten bas dondurucu tempolari var .. Psgyi Newcastle' a tercih edebilirim oyle soyleyeyim
Bu gerçekleşirse peşime sniper takarlar muhtemelen ama içimden bir ses City gelecek diyor bize, haftalardır aynı hissiyat var üstelik. :D

Davinson'un hatalarının çoğu rakibi küçümsemesi ve aklında 3 - 4 hamle olunca hangisini yapayım derken sıvaması. Mesela çoğu topu sadece havaya dikse hata sayısı çok azalacak ama illa ya çalım atayım ya da verimli pas vereyim derdinde.
Singo da aynı ise konuşarak hatalar yarı yarıya azalır

Davinsonun yanina benzer profildense Akanji sanki daha iyi giderdi Avrupa icin konusuyorum.. Tabi ligde bambaska bir ezicilik saglayabilir Davinson - Singo ikilisi

Davinsonun yanina benzer profildense Akanji sanki daha iyi giderdi Avrupa icin konusuyorum.. Tabi ligde bambaska bir ezicilik saglayabilir Davinson - Singo ikilisi
Yalnız sadece Singo gelecekse muhtemelen sağ bek oynar. Sol stoper Abdul ile devam. Yine de 1 - 2 yerde sol stoper de oynar diyenler oldu

Bu hafta bizim net aciklarimizin kapanması gerek. Ucl kadro bildirimi ve Avrupa piayasasi arasında yanlış hatırlamıyorsam bir gün var. O bir günde fırsat olarak kim iner bilmem. Öyle bir amaç var mı onu da bilmiyorum.

İşin enteresan bir yanı var, Singo'yu izlemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla tam olarak Davinson gibi. Üçlüye dönersek Singo- Davinson- Jacobs veya Abdül olur diye düşünüyorum, 3 tane sakar ama açık alanda çok güçlü stoperimiz olacak(Abdül hariç). Yani bir nevi önde oynamak zorunda kalacağız zaten. Normalde stoperler geriye yaslanan takımlarda oynamaktan memnun olurlar ama biz yaslanırken Davinsonun sakarlıkları mesela çok göze batıyor, full önde bastığımızda çalım yemek veya hatalı pas vermek gibi şeyler normal karşılanıyor. İlginç bir tercih ama güzel Mounun sıkıcı futboluna 100 kere tercih ederim.

İyiydi ama Napoli'de bildiğin yıldız oldu adam. Seri A'yı kıracak diye beklemezdim ben müthiş oynuyor. Biz Onana da o riski almalı mıyız? Ben almayı tercih etmem.
Iyi de McTominay Manu'da Onana gibi batirmiyordu ki. Adam gene gorevini yapiyordu. Onana felaket hatalar yapti, defalarca hem de.

Nihat kahvecinin tek sevimsizligi batuhan karadenize ozenip onun gibi coskulu konusmaya calismasi ..

halukları şimdi izledim bu barış denen arkadaş gram pişman değil

menajeri flnda boş iş

barış koca adam

yönetim hoca iyi polis kötü polisi oynuyorlar ama boşa çare

çok net belli ki bu herifi 3 yıl süründüreceksin araplar 50 fln vermeyecek bunun için
adamlar bizimle iletişime bile geçmemiş 😂

ayriyeten haluk ve ibo seten gökmene hiç sallamadılar, mal tuncaya ve cenke salladılar

demek ki gökmenle iş yspıyorlar sadece onuda çözmüş olduk

Geri
Üst Alt