Yunus ve Sane varken 3lu defans oynama ihtimalimiz yok gibi.. Bir de Barisin gitme durumu var ki wing backe uygun tek topcu belki de
Forvet arkası Yunus ve Saneli 3-4-2-1 oynama ihtimalimiz hiç düşük değil gibi geliyor. Bence Singo net bir 3 lü savunma hamlesi ama göreceğiz tabi.

Sol stopere Balakşehirden Jerome Opokuyu alıp Abdülkerim ile dönüşümlü oynatsak yaşı 25 uzun, hızlı, güçlü teknik oyuncu ligi çok iyi biliyor.Bizim oyuna uyar.
Bi' 10 Milyon Euro'da ona veririz herhalde. Allah korusun. Son zamanlarda yönetimin tek olumlu hareketi lig içerisinden yabancı futbolcuyu gündeme dahi getirmemesi.

Seten ile Gökmen bu transferi ve krizi kaşıyan adam belli oldu.

Haluk az adam olsa o programı bırakmak bir yana bugüne kadar bile çıkmaması lazım ama birde oradan nemalanıyor hala

batuhan yokken nihat vardı ya
nihat hep aynıydı

batuhan ondan almışdır

batuhanı emre ve taylana iftira attığından beri izlemiyorum
şerefsiz herif!

Pek yorumculari izlemem hemen hepsi bos beles ... Nihati yeni yeni gormeye basladim ondan batuhana benzettim onlari da genelde boyle kisa videolarda goruyorum

Yunus ve Sane varken 3lu defans oynama ihtimalimiz yok gibi.. Bir de Barisin gitme durumu var ki wing backe uygun tek topcu belki de
Okan icardi ısrarı ile üçlüye dönerse çok oyuncu harcar bu sene. Geçen sene birkaç maçta yunus barış isyan etti üçlü oynamak istemiyoruz diye. Şu an o profile tek uyan barış harici Sallai. Icardi ile oturup konuşması lazım. Icardiyi seviyoruz lakin avrupada özellikle tek forvet olup 4 lü oynamak daha mantıklı. Hem icardi ve sane pres konusunda iyi değil. İlk 11 iki press yapmayan adamı kaldıramaz.

Bu hafta Singo, Bissouma, Lammens açıklanır transferi kapatırız bence. Geri kalan kısım ise fırsat transferi ve satılacak oyuncular olur diye düşünüyorum.

Seten kadar yanar doner bir adam gormedim.. Bir ara Gs muhabiri gibi sadece bizim haberleri verirdi hatta ben fb muhabiri oldugunu cok sonra ogrendim.. bir yerlerden mamalaninca cark etmeye basladi soylemleri falan 180 derece degisti

V1
Lammens
Singo-Davinson-Abdulkerim
Barış-Torreira-Lemina-Eren
Sane-Osimhen-Yunus

V2
Lammens
Singo-Davinson-Abdulkerim
Sane-Torreira-Sara-Lemina-Yunus
Osimhen-Icardi

V3
Lammens
Singo-Davinson-Abdulkerim-Eren
Torreira-Lemina
Sane-Yunus-Barış
Osimhen

En mantıklısı V3 gibi duruyor.

İşin enteresan bir yanı var, Singo'yu izlemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla tam olarak Davinson gibi. Üçlüye dönersek Singo- Davinson- Jacobs veya Abdül olur diye düşünüyorum, 3 tane sakar ama açık alanda çok güçlü stoperimiz olacak(Abdül hariç). Yani bir nevi önde oynamak zorunda kalacağız zaten. Normalde stoperler geriye yaslanan takımlarda oynamaktan memnun olurlar ama biz yaslanırken Davinsonun sakarlıkları mesela çok göze batıyor, full önde bastığımızda çalım yemek veya hatalı pas vermek gibi şeyler normal karşılanıyor. İlginç bir tercih ama güzel Mounun sıkıcı futboluna 100 kere tercih ederim.
Bence Davinson ile alakası yok. Çünkü Davinson'u farklı kılan defansif özelliklerinden ziyade tekniği ve oyun kuruşu. Adam orta saha oyuncusu gibi. Pas kabiliyeti çok iyi. Singo'da teknik yok. Hız ve fizik güç var. Pasör de değil. Ve çok kart görecek yapıda biri.

Seten kadar yanar doner bir adam gormedim.. Bir ara Gs muhabiri gibi sadece bizim haberleri verirdi hatta ben fb muhabiri oldugunu cok sonra ogrendim.. bir yerlerden mamalaninca cark etmeye basladi soylemleri falan 180 derece degisti

gs haberlerini tek tek rakamlarıyla veriyor

fb haberlerini izin almadan söylemem diyor

haluk veriyor ona haberleri

abdullahın müthiş iletişimcisi!

Bu saatten sonra kaleci işini kiralık ve zorunlu olmayan satın alma opsiyonuyla çözebilsek daha iyi olacak.

Bu hafta Singo, Bissouma, Lammens açıklanır transferi kapatırız bence. Geri kalan kısım ise fırsat transferi ve satılacak oyuncular olur diye düşünüyorum.
Lammens Manu olacaktır bu saatten sonra. Singo artık bitmeli bissoumayi da resmi teklif falan var mı belli değil. Şu an resmiyete döksen iki üç gün sürüyor.

Lammens Manu olacaktır bu saatten sonra. Singo artık bitmeli bissoumayi da resmi teklif falan var mı belli değil. Şu an resmiyete döksen iki üç gün sürüyor.
Haberlere göre Antwerp bizi, oyuncu ise Manu'yu tercih etmiş. Eğer birkaç gün içerisinde Ederson kesinleşmezse maaşla falan çözeceğiz gibi Lammens'i.

Forvet arkası Yunus ve Saneli 3-4-2-1 oynama ihtimalimiz hiç düşük değil gibi geliyor. Bence Singo net bir 3 lü savunma hamlesi ama göreceğiz tabi.

Okan hoca 3luyu kuramaz gibi geliyor .. 3lude fb gibi kisir kalabiliriz cok zor yaw bu 3luyu oturtmak.. Dun ilk yari Yunus ve Sane o kadar sıkıstı ki eren hucumda kisitli oldugu icin bir ara soluksuz yer degistirdiler .Ustune Jakobs ve Sallai de hucums cikamadi acidim adamlara..
Eren sagolsun 2 gol atti ama oyun akisinda hic yoktu ilk yari ikinci devre golu bulunca kayseri komple cozuldu eren de costu.. Umarim erenin bu 2 golu hocayi yaniltmaz bu cocuk asla sol acikta falan oynayamaz

Geri
Üst Alt