V1
Lammens
Singo-Davinson-Abdulkerim
Barış-Torreira-Lemina-Eren
Sane-Osimhen-Yunus

V2
Lammens
Sane-Torreira-Sara-Lemina-Yunus
Osimhen-Icardi

V3
Lammens
Singo-Davinson-Abdulkerim-Eren
Torreira-Lemina
Sane-Yunus-Barış
Osimhen

En mantıklısı V3 gibi duruyor.

V2 takım oynayabilirse muazzam olurdu da, oyunu oturtmak zor biraz. Ama oturtmayı başarırsan çok farklı yerlere hayal bile edemeyeceğimiz yerlere gidebilir olay. Ya vezir olursun gider Avrupa'da yarı final final oynarsın. Yada takım yapamaz ve rezil olursun. Bu denli bıçak sırtı. Ama beni çok heyecandırıyo bu diziliş o ayrı. Bunu anca bazı maçlarda oynarız çünkü elimizde 2 forvet var sadece. Ha Zaniolo Bariş ikiside kalırsa ikinci forvet rotasyon ve sakatlık durumlarında bu oyuncular ile gayet yapılabilir. Kalırsa işte sorun orda :)
Ama yinede bazı maçlarda bunu görcez yada maç içinde skora göre.

Son düzenleme:
Haluk yürekli'nin Kaleci transferi 2-3 güne belli olur demesinin üzerinden 1 ay geçti. Tier99 bundan sonra

Cok genel bir yorum degil mi, renktas? Muthis bir sey bilmissin gibi yazmissin :D Daha tabii transferin sonucu da belli degil.
En kotu EPL de kalr ya da "davinson maasi" sinirindan yuksek ister ordan ayrilmak icin diyerek baktim Akanji icin, epey yol alindi falan haberlerine sasirmamistim degil. Beklentim minimum bilmekten ziyade.

V1
Lammens
Barış-Torreira-Lemina-Eren
Sane-Osimhen-Yunus

V2
Lammens
Sane-Torreira-Sara-Lemina-Yunus
Osimhen-Icardi

V3
Lammens
Singo-Davinson-Abdulkerim-Eren
Torreira-Lemina
Sane-Yunus-Barış
Osimhen

En mantıklısı V3 gibi duruyor.
Sara nerde ?
Eren ve Jakobs aynı anda kesemezsin
Yunus tek başına kanat bek çeviremez

artik birseyler olmali

aceba fazlami ucmaya basladik? dönen paralar ucurum, muhasebecilik yapmiyorum. hadi osimhende 75m verilir dedim ilklerdendim hatta, cünkü adam dünyanin en iyi forveti! ama singo 35m, ki ben 3lü oynamaya karsiyim, adam akilli boey gibi sag bek daha gerekli degilmi? singo yerinede 10m max cikacagimiz bir tecrübeli stoper? ayrica edersona gercekten ihtiyac varmi? gol yemiyor günay.
bilemedim!

Boey i bir şekilde ikna edip sağ beke koyup Abdülkerim e yedek bir defans bulunmalı çok maliyetli olmayan .
Günay kalede iyi arkasına bir genç yetenek alınmalı kaleye çok para harcamaya gerek yok .Hoca icardi ile konuşmalı osimhen sonrası artık avrupada 2 forvet ile oynama düşüncesi olmamalı. Dünyada bırakın iki forveti çoğu takım kanat forvet ile oynatıyor klasik 9 oynatan takım bile yok biz iki tane klasik 9 ile birde geri gelmeyi sevmeyen pres gücü az sane ile avrupada farklı yenilgiler alırız..singo olayı tamamen 3 lu oynamak icin icardi oynasın diye ama bu sefer takımda kesilecek Sara olacak kanat bekler çok zorlanacak baris da giderse 3 lu oynamak imkansız zaten

Yalancı ve tirt kaynaklar fbye hizmet ediyor

Yakup ve haluk fblilerle calisiyo artik

Barışa sahip çıkın
Bilerek olumsuz kasıyorlar bu haluğa ağır küfredicem kerem sürecindede aynısını yaptı gene yapıyor yunustada denedi olumsuzu bilerek yapıyor bu herif

Yabanci siniri olmasa Baris'in gidisi pek irgalamaz... yönetim bu ise care bulmali

Bugün de son detayları görüşüp sona yaklaştığımız bir gün olur inşallah.

Singoyu genç olmasından dolayı isterdim ancak istediği maaşın 5 milyon olarak konuşulduğu bir ortamda başka bir takıma satmamız mümkün görünmüyor. Bubyuzden biraz mesafeliyim açıkçası.Bu yüksek maaş işleri bizim canımızı çok sıkacak.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt