- 26 Ocak 2021
- 35.252
- 33.864
- 2.233
Transferler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni fikirdeyim, Neom‘dan 40 milyonu alip önümüze bakalim.barış işi bitti artık , bizde bir geleceği olmayacağı aşikar.
şuan özür dilese bile en ufak bir top kaybında gol kaçırmasında ooo uuu sesleri yükselecek tribünlerde.
Sonrasında ıslıklamalar başlayacak.
görünen köy kılavuz istemez
yazık etti hem kendine hem bize.
Osimhenin gecen sezon fazla posyon kacirdigi dönemde gir konusuna bak neler yazilmisHedefimiz şampiyonlar ligini almak mı peki ? Orayı açmamışsın. İlk lig aşamasını atlarsak başarılıyız bence ama asıl amaç her sezon en az buralarda olmak olmalı. Kusursuz ve eksiği olmayan hiçbir takım yok. Abdülkerim'e gereksiz bir öfke var. Yabancı olsa asla bu kadar gömülmezdi. İyi yaptığı işler yok sayılıyor sadece hata yapması bekleniyor. Gelecekte bize Abdülkerim gibi, Abdülkerim tipi stoper lazım diyeceğiz görürsün.
Yavaş yavaş İsviçre, Avusturya, Belçika ve Hollanda gibi ülkeler de değişiyor. Onlarda da göçmen sorunları başlıyor. Bi 10 yıl sonra çok başka şeyler konuşabiliriz. Batı Avrupa kültürü yavaş yavaş ölüyor gibi.
Akli yok inadi cok. KlasikHe bide biz mi ikna etmeye calismisiz.
Keremle aynisini yapiyor,kalan teklife zorunda birakacak yonetimi..
Hitler mi çıkar bilmiyorum ama zaten son seneler de ırkçı liderlerin seçilmesinden gidişat az çok belli oluyor.almanya (büyük şehirler) ve avusturya (viyana) için haklısın isviçre daha tutucu ama burada yavaş yavaş kötüleşiyor özellikle son 5-6 yıldır somalili akını var
paris ve londra zaten bitmiş yani
paris londradanda beter
heryer somslili paki afgan suri kuzeafrikalı dolu
vallah bu gidişle ekonomide böyle kötü giderse avrupa yeni bir hitler çıkaracak bundan kaçış yok gibi
Sanki muslera çok iyi. Bütün avrupa maçlarında sıçtı.
+ bjk maçları
Garnacho Chelsea yapacaksatalım barışı alalım Garnacho yu bu fırsat kaçmaz hadi be
Muslera acikladi ya neden ayrildigini, konusu bile duruyor yav bir onu izle veya oku ne bilim daha Muslera neden Guney Amerika'ya donmek istedigini bilmiyorum demeyin bari.
Adam zaten 2024 yilinda donecekti, zar zor ikna olunca bir sene erteledi. Oyuncular neden ayriliyor veya neden satiliyor bir bilginiz olsun sonra Muslera neden kalmadi diye bir dusunce de akliniza gelmesin bos yere.
Muslera 40 yasina gelmis, kac senedir belli demi bugunun gelecegi? Buna hazirlik yapmayan yonetimi elestirmek lazim, konu Muslera olmayi gecti artik.. Daha kac sene kalecilik yapacakti bize? Adam ulkesine ve ailesine yakin olmak istiyordu ve ailesine bunu soz vermis.
Seneye bulacağimızın garantisi varmı rtaş peki ? Bu seneyle gelecek senenin farki ne anlamadım çunku ben. Ne degişecek futbol dünyasında seneye yaz.