Hitler mi çıkar bilmiyorum ama zaten son seneler de ırkçı liderlerin seçilmesinden gidişat az çok belli oluyor.

sanki bilerek yapılıyor
ha türkiyede farklı değil

nerede o eski istanbul beyoğlunda türkce konuşan yok ya

beyoğlunda 2-3 türk pavyonu varsa 30 tane suri pavyonu var

toplu istila

ırkcı oldum bunların yüzünden ben

kominist babanın ultrasağcı ırkcı çocuğu olurmu ya !

Dursun Özbek'in açıklamasını dinlemedin mi ? Muslera'nın 1 yıl daha kalacağını düşünüyordum diyor. Meselelere başkandan daha iyi hakimsen bilemem.
Baskanin aciklamasi ne alaka? Ben ikna etmeyi dusundum ama olmadi diyor. Bunun oncesini sen bilmiyormusun? Muslera neden ayrildigini daha hala ogrenmediysen bosuna Muslera neden kalmadi diye sorma bari surada.

Bu lammens de yan toplarda baya potato bir herif bu arada. Şimdi twitterda ingilizlerin bir videosunu gordüm yedigi golleri yaptiklari orada da hep boşa çikmis yan toplarda. Gecenki 12 dk lik videoda gibi

turansportsun saatler önce attığı şey üzerinden infial yaratmayalım şah*nin oyununa gelmeyin

Altunterim'in paylaşımı görmüş ona göre haber yapmışlardır diye düşünüyorum.

Ulan kesin forumu falan okudu moskovalilar veya bir top verip sektir dediler futbolcu olmadigini anladilar

Baskanin aciklamasi ne alaka? Ben ikna etmeyi dusundum ama olmadi diyor. Bunun oncesini sen bilmiyormusun? Muslera neden ayrildigini daha hala ogrenmediysen bosuna Muslera neden kalmadi diye sorma bari surada.

Başkan Muslera ile ilgili açıklama yaptı alakası bu. Başkandan daha hakimsin belli ki.

fb stoperlerinden birini cskaya satarsa şaşırmam bu arada

Ulan oyuncu aliriz kaldirim cocuklari denk gelir oyuncu satariz kaldirim cocuklari denk gelir nasil bir talihimiz var

lammens fazla övülüyor, belli yetenekleri tabi ki var ama potansiyelden dolayı, günayı şuanki hali ile kesemez bence yine de Lammens'i isterim

Geri
Üst Alt