Bissouma iççin kiralama + zorunlu satın alma deniyor ki mantıklı. Lakin ben bu transferin de olacağına inanmıyorum, Singo'da olmayacak gibi duruyor. Az zaman kaldı bekleyelim bakalım. Transfer konusunda güvenim yok açıkcası. Resmi açıklama olmadan da haberlere de pek inanmam gibi.

Cuesta,jelert,Yusuf,zaniolo hadi abicim bekleme yapmayın.

Bissouma kaçıncı tercihti acaba bence 23 altı lamine diarra vb genç baktılar olmayınca bissoumaya döndüler

Bissouma iççin kiralama + zorunlu satın alma deniyor ki mantıklı. Lakin ben bu transferin de olacağına inanmıyorum, Singo'da olmayacak gibi duruyor. Az zaman kaldı bekleyelim bakalım. Transfer konusunda güvenim yok açıkcası. Resmi açıklama olmadan da haberlere de pek inanmam gibi.

Sözlesmesi bitmiyor mu?

Artık bir tane transfer açıklansın da rahatlayalım. kaç haftadır geldi geliyorlarla zaman geçmiyor.

Kelhan’a söveriz falan da bu yaz çok emek verdi en azından çalıştı. Üstüne o hırboyu tokatladı Hakan mevzusunda, bir süre dokunulmaz kategorisine girdi.

Wolfsburg Kumbedi'yi 1+6 zorunlu olmayan opsiyonla alacakmis. Buna ne diyorsun? Osimhen ve Sane sonra böyle makül fiyatli, gelecegi acik olan oyuncular daha mantikli olmaz miydi?

Sende sanki onu begenenlerden din

Geri
Üst Alt