Okan Alkan
Parçalı Üye
- 25 Mart 2010
- 4.093
- 996
- 1.563
Bu sene galiba Afrika Kupası da var
İyi planlama şart
İyi planlama şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrem yine kökünden kesecek, Hasan Şaş modeli istemiyorum abi deberbere gidiyorum
görüsmek üzere
cezalı mıydın lan o muhabbet döndüğünde senhaaaaaaa? Cuestada var reyizimiz. Kolombiya bu sene afrika kupasinda .d
1-2 maç kaçırıyorlar devre arasına denk geliyor.Yanliz afrika kupasi kayacak bize
Jakobs
Singo
Bissouma
Osi
Lemina
Hadi süper kupa neysede sakatliklar + yorgunluklar olacak
Barış gidecek büyük ihtimalle, zaniolo kalır.Zaniolo udinese'ye gidiyor
Büyük ihtimal perma ban dönemimdir .dcezalı mıydın lan o muhabbet döndüğünde sen
Bissouma'yı isterim. Ama bu kadroyu zapdetmek zor olacak Okan Buruk için. Takımda İspanyolca konuşan topçuların bir ağırlığı vardı o biraz dağıldı Muslera gidince. Singo ve Bissouma gelirse Afrikalılar ağırlıklı olacak. Afrikalı topçularla takım disiplinini sağlamak daha zor olacaktır Okan Buruk için.
Lan resmi görunce kap sandim
500 yıllık Fransızsaray, Fransa kültürü ile yoğurulmuş bu Afrikalı üstatlarımızı zaptedecektir.Bissouma'yı isterim. Ama bu kadroyu zapdetmek zor olacak Okan Buruk için. Takımda İspanyolca konuşan topçuların bir ağırlığı vardı o biraz dağıldı Muslera gidince. Singo ve Bissouma gelirse Afrikalılar ağırlıklı olacak. Afrikalı topçularla takım disiplinini sağlamak daha zor olacaktır Okan Buruk için.
Bu yönetim bizi öyle bir hale getirdi salah gs'de deseler istanbul'a gelmeden inanmayız artık.
Zanioloyu da gönderecekler herhalde. U23 kanat alırlar belkiBarış gidecek büyük ihtimalle, zaniolo kalır.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denk gelmiyor kupa final falan yapmazlarsaYanliz afrika kupasi kayacak bize
Jakobs
Singo
Bissouma
Osi
Lemina
Hadi süper kupa neysede sakatliklar + yorgunluklar olacak