Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
Bitttiiiiiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitttiiiiiiiiiii
Cogul konusmayalim rts. Ben istemiyorumBiz de istiyoruz da yabancı kontenjanını nasıl yapacağız kral
İnanmamBifouma
ALLAHHHHHHHHHH
226k takipçi. Romano gibi iyi gazeteciler de takip ediyor. Güvenilir geldiBrezilya’nın Ali Nacisi değil dimi hikaye yazmış gibi geldi ama
Biraz daha esmerleşmesi gerektor nerde
rusyadan ayrildigi icin avrupa sayiliyor.kairat takımının şehri çin sınırında lan
celtic 13 saat uçakla filan gitmiştir
bu nasıl avrupa şampiyonlar ligi
Eskiden istemezdim ana kendine çeki düzen vermiş biraz. Pozitif ve istekli hal ve tavırları varCogul konusmayalim rts. Ben istemiyorum
Hadi ins
Onana+catamo gelirse yönetim toplu istifa etsin
u23 kaleci almalıyız.Biz de istiyoruz da yabancı kontenjanını nasıl yapacağız kral
Biz vasco ile anlaşmıştık zaten cuesta moskova diye tutturduCuesta da biz de şimdi Vasco'nun şartlarını kabul edeceğiz
Heryeri pozitif olsa ne yazar rts. Biliyoz nasil topcu oldugunu. Ilk ciktiginda bi parladi sonra fiss söndu gittiEskiden istemezdim ana kendine çeki düzen vermiş biraz. Pozitif ve istekli hal ve tavırları var
Bilemiyorum. Tecrübeli kaleciden yanayım şahsenu23 kaleci almalıyız.
o anlaşma duman oldu çoktan şimdi yeniden görüşüyorlardırBiz vasco ile anlaşmıştık zaten cuesta moskova diye tutturdu
Ruslar çekilince eli güçlenmiş.Vasco da Gama ve Galatasaray arasında anlaşmaya varılmıştı. Başlangıçta anlaşmanın satın alma yoluyla gerçekleşmesi planlanıyordu, ancak kulüpler şu anda anlaşmanın kalıcı mı yoksa kiralık mı olacağı konusunda görüşüyor.
Şu kısım kritik gibi