Ts zanioloyu mu istiyormus🤣

Ver ugurcani al zanioloyu. Kafa kafaya takas

sesko aslında bunlara çok uygun herifti
Santrafor aramıyorlar ki bence Solanke ve Ricarlison iyi bir hat.

Son sonrası kanat lazım onda da Johnson solda oynar sağa Savinho ideal.

Tottenham ve Arsenal ilk defa yıllar sonra tam ve alternatifli kadrolarla sezona girecekler bakalım.

Arsenal farklı bir seviyede tabii, aşırı iyi kadro oldu.

Yeni Kane bulmak kolay mı yav

Demin attığım orta saha rotasyonları da çok iyi, sağ tarafa da Savinho’yu alacaklar, aslında bayağı iyi kadroları var. Stoperler yılan zaten.
Gyökeres vs girecek çekecek alacak baba tabii ki kolay değil.
FM 2024 te devre arasına kadar çok iyi gidiyordum, Afrika kupası geldi Bissouma ve Sarr gitti ben kalmıştım Lo Celso ve Bentancur a orada takım sallandı ama bu sene daha da iyi bir rotasyon var. Bir de bunlardaki sıkıntı Van de Ven ve Romero çok sakatlanıyor olması ekstradan kaleci Vicario da bunlara eklenebilir orada tam olarak ritm bulamamalarının sene içinde bedellerini çok ödediler. Belki bu sene daha farklı olabilir iyi de başladılar bakalım.

Gyökeres vs girecek çekecek alacak baba tabii ki kolay değil.
FM 2024 te devre arasına kadar çok iyi gidiyordum, Afrika kupası geldi Bissouma ve Sarr gitti ben kalmıştım Lo Celso ve Bentancur a orada takım sallandı ama bu sene daha da iyi bir rotasyon var. Bir de bunlardaki sıkıntı Van de Ven ve Romero çok sakatlanıyor olması ekstradan kaleci Vicario da bunlara eklenebilir orada tam olarak ritm bulamamalarının sene içinde bedellerini çok ödediler. Belki bu sene daha farklı olabilir iyi de başladılar bakalım.
Evet ilk 11leri çok iyi, sonra kadro düşüyor da geçen sene bu açıdan daha kötüydü, istediklerini bitirirlerse bu sene daha iyi olacak.

Stopere Danso geldi, Dragusin başta iyidi sonra sıçtı falan. Ortada Palhina geldi, kalanların hepsi iyi falan.

Geri
Üst Alt