Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.130
- 28.302
- 3.183
Transfer yapmayacağız ama transfer görüşmesi yapacağız.Rts karar ver transfer yapacakmiyiz yapmayacakmiyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer yapmayacağız ama transfer görüşmesi yapacağız.Rts karar ver transfer yapacakmiyiz yapmayacakmiyiz
zaniolo ile tekke yumruk yumruga birbirine girerTs zanioloyu mu istiyormus
Ver ugurcani al zanioloyu. Kafa kafaya takas
Bilmiyorum sonuçta iddia bu. Belki yalandır.yuh o zaman biz niye alıyoruz
Ugurcanla takas sokacaklsr
gecmis olsunSakatlandı.
Santrafor aramıyorlar ki bence Solanke ve Ricarlison iyi bir hat.sesko aslında bunlara çok uygun herifti
Gyökeres vs girecek çekecek alacak baba tabii ki kolay değil.Yeni Kane bulmak kolay mı yav
Demin attığım orta saha rotasyonları da çok iyi, sağ tarafa da Savinho’yu alacaklar, aslında bayağı iyi kadroları var. Stoperler yılan zaten.
Zaniolo gitmeden bu üçlüyü nasıl yazacağız ŞL listesineDonnaruma
Bissouma
Singo
Manyak iş olur olsun hadi be
Umarim tekke zanioloyu evire cevire döver diyelim o vakitzaniolo ile tekke yumruk yumruga birbirine girer
Evet ilk 11leri çok iyi, sonra kadro düşüyor da geçen sene bu açıdan daha kötüydü, istediklerini bitirirlerse bu sene daha iyi olacak.Gyökeres vs girecek çekecek alacak baba tabii ki kolay değil.
FM 2024 te devre arasına kadar çok iyi gidiyordum, Afrika kupası geldi Bissouma ve Sarr gitti ben kalmıştım Lo Celso ve Bentancur a orada takım sallandı ama bu sene daha da iyi bir rotasyon var. Bir de bunlardaki sıkıntı Van de Ven ve Romero çok sakatlanıyor olması ekstradan kaleci Vicario da bunlara eklenebilir orada tam olarak ritm bulamamalarının sene içinde bedellerini çok ödediler. Belki bu sene daha farklı olabilir iyi de başladılar bakalım.