Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.694
- 55.839
- 4.478
Ben halen su arka kapi olayini anlamadim neden yaniUcak Fransa'dan geldi, yani hayir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben halen su arka kapi olayini anlamadim neden yaniUcak Fransa'dan geldi, yani hayir.
MaalesefRestes uçakta mı?![]()
Simdi bu aliyi tövbe haşa tanrı yapmaya bayılıyorsunuz.Alsaydi o zaman saneyi osimheni.azize demedi mi para yok kulüpte diye.Yok şunu febe alır bunu febe alır.o febe ise bizde Galatasarayız.Bu kadar korkmayın bu şikecilerdenAli Koc simdi bizim talip oldugimuz oyunculara bir kac milyon fazla teklif eder transfet calim yapti desinler diye.
Oyuncuya 'ben yildizim' havasi verilmesin diye bilerek yapmislar gibi.Ben halen su arka kapi olayini anlamadim neden yani
Gerçekten çok şaşirdim garibime gidiyor bu transfer.Singo niye baska yerden cikariliyor? Adam tarihimizin en pahali ikinci adami
Defans diye ırkçılık yapılıyorSingo niye baska yerden cikariliyor? Adam tarihimizin en pahali ikinci adami
Yav yok o da hep sosyal medyada yazilan yalanlardan biri, "kura cekimine gore"Bissouma için bence kura çekimi bekleniyor olabilir… tothenam ile eşleşirsek korkusu da olabilir totthenam cephesinde…![]()
Adama 30+ mio bastik .dOyuncuya 'ben yildizim' havasi verilmesin diye bilerek yapmislar gibi.
Biri daha mi varGerçekten çok şaşirdim garibime gidiyor bu transfer.
Bir de bissouma var yanindaDefans diye ırkçılık yapılıyor
Yok yaw ne bisumasiBir de bissouma var yaninda
Adama 30+ mio bastik .d
Bilmem bi iht.Yok yaw ne bisumasi
Yazıldı mı? Haberim yok harbiden… benim içimden öyle geçti bir anda yazdım öylesineYav yok o da hep sosyal medyada yazilan yalanlardan biri, "kura cekimine gore"![]()