- 16 Haziran 2010
- 191.637
- 134.672
- 6.478
Bende bazılarını etrafımda istemiyorum ama hep görüyorum nedensegidecek adamı tekrar kulube bagladı
istemıyoruz zanyoloyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende bazılarını etrafımda istemiyorum ama hep görüyorum nedensegidecek adamı tekrar kulube bagladı
istemıyoruz zanyoloyu
Sallaiyi nereye gonderiyon rotasyonda oynamalı. Barısda gitmez bence bu arada. Zaniolo net paket olmali evetZaniolo
Sallai
Barış paket
Lookman
Bissouma in
Nerden bilsin o kimi alacaklarını ya. Sancho 3 aydır bekletiyor bunları büyük liglerde kalmak için. Bir şey olsa şimdiye illa haberi düşerdi. Haber maber yok. Ha son çare olarak gelebilir de, ben hala ihtimal vermiyorum.Sanchoyu alacaklarmış htalks dedi
Sallai bek oynayana kadar arda oynasınSallaiyi nereye gonderiyon rotasyonda oynamalı. Barısda gitmez bence bu arada. Zaniolo net paket olmali evet
O da son çare diyo zatenNerden bilsin o kimi alacaklarını ya. Sancho 3 aydır bekletiyor bunları büyük liglerde kalmak için. Bir şey olsa şimdiye illa haberi düşerdi. Haber maber yok. Ha son çare olarak gelebilir de, ben hala ihtimal vermiyorum.
zaniolo sallainin yarısı kadar topcu degilzaniolo gitsin de kanat rotasyonu iyice daralıyor.
barış'ın durumu belirsiz
yunus ve sane as oyuncu
tek yedek zaniolo
ki yunus'un 10 numarada oynama ihtimali de var. o durumda yedek falan kalmıyor.
sallai de var ama bence zaniolo sallai'den daha iyi.
birini salacak olsam sallai'yi salmaya çalışırım.
as bek singo olur
yedeği de kaan olur mecburen.
ille de zaniolo'yu yollayacaksak bize kanat da lazım olur. barış kalsa bile.
Bize gelirse şaşırmaSanchoyu alacaklarmış htalks dedi
Olum arda dan bek olurmu stoper oynar iste kopan maclarda , ziraatte vs oynamalı yani.Sallai bek oynayana kadar arda oynasın
Ben o işi en son muhammed kuduste bıraktımLookman in genc ucuz halini bulmaktır transfer.
Ardadan herşey olur tr ortalaması üstü iqya sahipOlum arda dan bek olurmu stoper oynar iste kopan maclarda , ziraatte vs oynamalı yani.
Çok kötü durumda o lavuk ya. Başka bir yerde tekrar parlar filan olmayacak iş değil ama yani zor gibi.Bize gelirse şaşırma
lammensLabanun uğraşılıyor dediği büyük transfer kim olabilir