- 12 Haziran 2015
- 32.966
- 25.890
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 milyon maas vermisler daha ne olacak yildiz havasi olmamasi icin? rezalet aciklanamaz 1 maasOyuncuya 'ben yildizim' havasi verilmesin diye bilerek yapmislar gibi.
Inanılmaz kötüBen her kura çektiğim zaman deve dişi gibi kura çıkıyor yaw
Ekli dosyayı görüntüle 300592
Monaco'lu ön libero mu? Bissouma olmazsa belki ona dönülebilir u23 orta sahaya dönülecekse.Magassa denen eleman bize gelmeyi çok istemiş
Maalesef West ham yaptıMonaco'lu ön libero mu? Bissouma olmazsa belki ona dönülebilir u23 orta sahaya dönülecekse.
Gitti adam westhamaMonaco'lu ön libero mu? Bissouma olmazsa belki ona dönülebilir u23 orta sahaya dönülecekse.
Ben CL için hedef beklemiyorum, direkt çıkıp eğlenelim. Sonuç olmasa da olur zira eğer kura şansımız olmazsa zaten çok zor maçlar olacakyalnız bu rakiplerin hepsi kazık yav
orasından burasından ölçüp tartıyorum 6-7 puandan yukarı çıkamadım![]()
Açıklandı mı maaşı5 milyon maas vermisler daha ne olacak yildiz havasi olmamasi icin? rezalet aciklanamaz 1 maas
benim de pek bir beklentim yok ama eleniş şeklimiz de önemliBen CL için hedef beklemiyorum, direkt çıkıp eğlenelim. Sonuç olmasa da olur zira eğer kura şansımız olmazsa zaten çok zor maçlar olacak
Önce bir kadromuzu oturtalimda singo ile bitmedi işimiz kaleci ve bissoumada lazimBen CL için hedef beklemiyorum, direkt çıkıp eğlenelim. Sonuç olmasa da olur zira eğer kura şansımız olmazsa zaten çok zor maçlar olacak
16 milyona bir de onu zaten alamazmışız. Bissouma'da kiralık geliyor mesela. Orta sahaya çift haneli bonservis verebileceğimizi sanmıyorum.Gitti adam westhama
dondurmaLabanun uğraşılıyor dediği büyük transfer kim olabilir
Üstüne 15 milyon verirsen belki evet derler bu teklife.zaniolo=ugurcan+batagov yapilsa havada kaparim